Miért van az, hogy a legtöbben csaj a j-rockot (japán rock) szeretik, a japán popot nem, vagy lenézik azt, aki nem a j-rockot szereti?
Figyelt kérdés
Én nem azt szeretem. Vagy ők csak divatból szeretik, mert Kis Juliska, Nagy Bernadett meg Utánozós Klári is azt szereti?2010. dec. 30. 12:11
1/6 anonim válasza:
Mi baj van abban, hogy valaki nem szereti a jpopot?
Amúgy szerintem nem nézik le. Azokat nézik le akik jrockot hallgatnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem az abaj, hogy nem szereti valaki a j-pop-ot, hiszen nem vagyunk egyformák, de amikor valahol, fórumon - nem itt - szóba kerül, hogy kinek melyik japán előadó a kedvence, és bevágom pl: Hayashibara Megumit, akkor olyan válaszokat kapok, hogy oké, megnemtomazki, én csak a MUCCot ismerem - azt meg én nem. Jó, ez nem gond. De pölö conon is furcsán néznek rám, amikor ismerkedéskor elkezdünk beszélgetni a zenei ízlésről. Vagy paranoiás vagyok?
2011. jan. 6. 07:58
3/6 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs ezzel, hogy te ezt szereted. :D
4/6 anonim válasza:
Más a hangzása, meg minden. Magyarban is van olyan hogy na most csak alvin és a mókusokat hallgatok, közben fúj Király Linda.
a Japán zenéről meg az a véleményem hogy egy divathányadék lett (ne haragudj) régen én is szerettem 13-14 évesen de már kinőttem ebből. Sőt most egyenesen hányok a japán zenétől. Csak azért mert mindegyik énekesnek ugyanolyan a hangja, jellegzetes, de nekem már az idegeimre megy. A japán nyelvet szeretem, zenét nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, tényleg egy csomó tök ugyanolyan japán zenei szám van, ráadásul próbálnák utánozni az amerikai meg brit popot, és nagyon csúnya lesz a végeredmény. Azokat én sem szeretem. Igazából a j-pop-on belül is csak valamennyi szám tetszik. Ayumi Hamasaki vagy BoA például egyáltalán nem. Inkább Sakamoto Maaya és a Chatmonchy, meg a Peach Hips. Meg persze olyan is van, hogy egy adott előadótól egy szám tetszik, a többi nem, pl Kokia, és így tovább.
2011. jan. 20. 09:12
6/6 Ré a napisten válasza:
Én nem vagyok annyira oda a japán poppért, inkább rockos vagyok.Viszont úgy gondolom, hogy nem kell másokat lenézni a zenei ízlésük miatt. Ha pedig valaki csak azért hallgat valamilyen zenét, mert más is hallgatja, akit nagymenőnek tart, akkor az egy óriási lúzer és az már tényleg lenézendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!