Szerintetek melyik rap csapat a jobb? Killakikitt (SCBP) vagy. Busta (rtm)?
Igaz, hogy nagy nevek is működnek együtt a Killakikittel (30-ból 3-4), de attól még a szöveg a gengszterkedésről, a kínzásról, a gyilkolásról, és hasonló dolgokról szól.
Van néhány kivétel, pl: Üzenet km DSP
..de az nem elég ahhoz, hogy azt mondhassa bárki, hogy nem a gengszter, stb. témákról szólnak a szövegeik.
Bustának rengeteg száma van, amelynek a mondanivalója nem az, hogy m.e.g.b.a.s.z.l.a.k.
Csak ezt nem tudja a sok felületes "okos".
Amúgy a Killakikit, és Mr Busta is nagyon jó a maga módján. Mindkettő sikere mögött sok munka van.
SCBP Killakikitt! Aza alapjai nagyon oda teszik adják az ütemet HeadBang-hez és lazuláshoz és Tirpának elég jó rímjei vannak. mr. busta szerintem eddig MO legjobban sikerült underground média hack-je. Nem volt nézőközönség akihez tudott volna szólni nem érdekelte a fenét se mit csinál nem volt szövege és azok az alapok te jó ég. -.-"
Generált szépen egy ellen tétet szinte a teljes MO rap világgal és "Nézd már milyen kemény beszólt ennek is meg annak is. Uhhhh" csinált egy nézőtábort. Ami tényleg ellenszenvet váltott ki belőlem, hogy milyen pofátlanul álszent. Prédikál itt mindenről közben átkever régi W és E side-os alapokat meg ami tetszik neki okádja a logókat amikben semmi eredetiség nincs semmi. Most meg akasztja le a lét, hogy berántotta a gépet csinált egy "csapatot"(rosszul vagyok, hogy így kell írnom) mert mindenki leköpködte(sokan joggal). A legmocskosabb húzása mégis az, hogy mi nem pumpáljuk magunkat a médiával(mert ott is mindenki szarik rátok kivéve persze 444 de azokkal meg nem is említem inkább)inkább csinálnak azt is maguknak BEEF verik a nyáluk a kövi számban megfolyatják és "szercsi,píszcsi,lávcsi"
Elég a Beef című számát meghallgatni Bustának..
"Menni előre, dalokat írni
Üveg, vodka, Grey Goose, Ciroc"
Most őszintén.. hol a fa*zomba van itt a rím könyörgöm?!
beef basz beef basz hejj ho hejj ho
És ezek után jönnek az "akkor ugass ha tudsz jobbat mutatni" oltogatások.. ennél egy hangya is jobb zenét csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!