Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik rap csapat...

Szerintetek melyik rap csapat a jobb? Killakikitt (SCBP) vagy. Busta (rtm)?

Figyelt kérdés
Szerintem busta egy ratyi :D
2013. márc. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
és busztának mi a mondanivalója? fa.s.z fa.s.z ge.c.i ge.c.i ez neked értelmes mondanivaló?
2014. aug. 18. 14:37
 52/59 anonim ***** válasza:
91%

Igaz, hogy nagy nevek is működnek együtt a Killakikittel (30-ból 3-4), de attól még a szöveg a gengszterkedésről, a kínzásról, a gyilkolásról, és hasonló dolgokról szól.

Van néhány kivétel, pl: Üzenet km DSP

..de az nem elég ahhoz, hogy azt mondhassa bárki, hogy nem a gengszter, stb. témákról szólnak a szövegeik.

Bustának rengeteg száma van, amelynek a mondanivalója nem az, hogy m.e.g.b.a.s.z.l.a.k.

Csak ezt nem tudja a sok felületes "okos".

Amúgy a Killakikit, és Mr Busta is nagyon jó a maga módján. Mindkettő sikere mögött sok munka van.

2014. aug. 18. 20:57
 53/59 anonim válasza:
18%
RTM RTM RTM EGYÉRTELMŰ !RTM! !RTM! !RTM!
2015. febr. 15. 11:59
 54/59 anonim ***** válasza:

SCBP Killakikitt! Aza alapjai nagyon oda teszik adják az ütemet HeadBang-hez és lazuláshoz és Tirpának elég jó rímjei vannak. mr. busta szerintem eddig MO legjobban sikerült underground média hack-je. Nem volt nézőközönség akihez tudott volna szólni nem érdekelte a fenét se mit csinál nem volt szövege és azok az alapok te jó ég. -.-"

Generált szépen egy ellen tétet szinte a teljes MO rap világgal és "Nézd már milyen kemény beszólt ennek is meg annak is. Uhhhh" csinált egy nézőtábort. Ami tényleg ellenszenvet váltott ki belőlem, hogy milyen pofátlanul álszent. Prédikál itt mindenről közben átkever régi W és E side-os alapokat meg ami tetszik neki okádja a logókat amikben semmi eredetiség nincs semmi. Most meg akasztja le a lét, hogy berántotta a gépet csinált egy "csapatot"(rosszul vagyok, hogy így kell írnom) mert mindenki leköpködte(sokan joggal). A legmocskosabb húzása mégis az, hogy mi nem pumpáljuk magunkat a médiával(mert ott is mindenki szarik rátok kivéve persze 444 de azokkal meg nem is említem inkább)inkább csinálnak azt is maguknak BEEF verik a nyáluk a kövi számban megfolyatják és "szercsi,píszcsi,lávcsi"

2015. márc. 22. 10:20
 55/59 anonim válasza:
59%
Azért hallgatják többen mert sok az agyilag nulla ember. Én egy Killakikitt rajongót sem ismerek aki nem lenne értelemes. Elég sok rivoszilvásbukta fan van az osztályban és ők agyilag nincsenek olyan szinten mint én vagy mások. Killakikittnek elég sok számában a sorok között kell olvasni amit a Mrs.Szilvás Bukta rajongók nem tudnak mert nincsenek olyan szinten. Komolyan mondom amikor valami nagymenő raj páva swag gyerekek lengedeznek az utcán mint a buz*ik és Buktát halllgatnak már én érzem magamat kinosan. Nemtudom mi ez a Porcukorgengszterbukta nyalás de már a fas*zom ki van ilyen nyomorultaktól. Egyszer arról reppel hogy basz*ik meg sz*opat meg bulizik másodszor arról hogy ő mennyire szeretni istent utána meg hogy bas*zok minden riba*ncotmeg mindenki kis*zopja a fas*zt lenyelik a ge*cimet a következő szám Pedig....A család meg a feleésg a legfontosabb. Ez a rivoscsávó Azt se tudja miről beszél sok 10 éves meg egész nap ezt a sza*rt nyomja Amugymeg Egyszer volt a Bukta meg a Funktasztikus Balázs showba ... Aki nem hiszi járjon utána.
2015. jún. 12. 21:34
 56/59 anonim válasza:

Elég a Beef című számát meghallgatni Bustának..

"Menni előre, dalokat írni

Üveg, vodka, Grey Goose, Ciroc"

Most őszintén.. hol a fa*zomba van itt a rím könyörgöm?!

beef basz beef basz hejj ho hejj ho

És ezek után jönnek az "akkor ugass ha tudsz jobbat mutatni" oltogatások.. ennél egy hangya is jobb zenét csinál...

2015. júl. 13. 01:42
 57/59 anonim ***** válasza:
Killa a jobb. Baszta egy szar erőltetett fos
2015. szept. 3. 21:00
 58/59 frank1997ize ***** válasza:
De most komolyan.A mai fiatalok akik utcán bustát hallgatnak mennyivel jobb lenne ha helyette Bloose Broavazt,SCBP,Kriminal,meg ilyen fajta magyar Underground RAP zenét,kiadókat hallgatna?szívesebben mennék a városba csavarogni,és az a nagy baj hogy jó pár gyerekkori cimborám ennek a g.e.c.i.s. k.u.r.v.a. trehány fos rtm f.a.s.z.á.t. szopkodja.a büdös k.u.r.v.a. anyját b.a.s.s.z.a. meg ez az rtm.és egy csomó cimborám páwa is lett emiat meg swag meg yolo meg mi a f.a.s.z.o.m. nincsen már itt.és amúgy meg Kaposvári vagyok,nincs kivel "rap zenét" hallgassak.
2015. szept. 15. 20:39
 59/59 frank1997ize ***** válasza:
a k.i.b.a.s.z.o.t.t. k.u.r.v.a. agyuk meg fel nem fogná hogy ez a misztermegnembaszta rühelle a páwákat de attól csak is azok hallgatják.
2015. szept. 15. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!