Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mr. Busta mért nem birja a...

Mr. Busta mért nem birja a killakikittet?

Figyelt kérdés
Sztem sokkal jobbak a killák nem tzom ki h van vele :D

2013. márc. 14. 16:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
31%

Talán kérdezd meg Busta-t.

Szerintem ő jobb.

2013. márc. 23. 11:23
 2/28 anonim válasza:
82%
Mert a Killakikitt ezerszer jobb. Amúgy meg busta annak nem is mer hangot adni, hogy utolája a killákat.
2013. márc. 29. 12:57
 3/28 A kérdező kommentje:
A második válszolónak halgasd meg a rapszakma 3-at amióta ezt halottam azóta nem halgatok bustát.
2013. ápr. 1. 19:21
 4/28 anonim ***** válasza:
Mert akart velük featelni, de a killák nem akartak vele.
2013. jún. 4. 20:24
 5/28 A kérdező kommentje:
Meg is értem a Killákat :)
2013. jún. 6. 15:40
 6/28 anonim ***** válasza:
83%
Még szép, hogy nem énekelnek együt egy ilyen divatb*zival, jól teszik. Nagyon bírom a killát, magyarok közül a kedvencem. Végre valaki nem ilyen önsajnáltatós, hisztis szarságot énekel, hanem a régifajta agresszív rappet.
2013. jún. 6. 23:29
 7/28 anonim ***** válasza:
Miről beszéltek ,hogy Busta akart velük featelni? :D olyan baromságokat tudtok kitalálni meg ,hogy Busta nem mert hangod adni ,hogy utálja őket omg.... Aza legutóbb írta ki facebookra hogy nem nagyon érdekli de itt lenne az ideje egy Mr Busta Kati mama featnek. Nem ebből indult ki közöttük a feszültség előtte is volt problémájuk de az ilyen megnyilvánulások miatt nem bírja őket.
2013. jún. 20. 11:40
 8/28 anonim ***** válasza:
AZA írta ki azt kifelejtettem.
2013. jún. 21. 09:08
 9/28 A kérdező kommentje:
Igen ez úgy volt h Busta akart velük featelni :D csak a killák nem fogadták el a felkérésr valamiért és jól tették mert Busta a nyomukba sem érhet a Killáknkak ;)
2013. jún. 21. 11:48
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Hol hallottad ezt a baromságot? Meg ,hogy Busta nyomukba se érhet ugyan már... nézd meg ki add el több lemezt meg ,hogy kit hívnak el több helyre fellépni ... Killakikittnek van 1évben 2.
2013. jún. 21. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!