Mr. Busta mért nem birja a killakikittet?
Figyelt kérdés
Sztem sokkal jobbak a killák nem tzom ki h van vele :D2013. márc. 14. 16:42
11/28 anonim válasza:
És? Justin Bieber még Bustánál is több lemezt ad el, mégsem jobb nála, csak egy félkapott senki... Mellesleg az meg hülyeség hogy aki több zenét csinál az jobb. A mennyiség gyakran a minőség rovására megy, és ezt Bustánál nekem sikerült is észrevennem. Szóval a hírnév nem minden, innentől kezdve a kommented pedig értelmét veszti.
12/28 anonim válasza:
Most azért kissé sikerült kiforgatnod a mondanivalómat :D. Busta ebből él neki ez a munkája más rapperek mással keresik meg azt a pénzt amit Busta rappel azért adnak ki ritkábban dalokat nem azért mert annyira törekednek a minőségre. Meg másabb stílusban mozog mint a Killakikitt én örülök ,hogy ilyen gyakran ad ki lemezt nem megy semmi se a minőség rovására szerintem!
13/28 anonim válasza:
Hát nemtudom... Nekem régebben tetszett Busta, csak most már valahogy olyan egyforma az összes száma. Szinte mindegyik arról szól, hogy milyen körülmények között élt, mit ért el, milyen szar ez a világ, stb. Oké, a rap a lázadás műfaja, ez igaz, de úgy veszem észre, hogy amit Busta csinál, az sokkat inkább hisztizés. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy szar, csak nekem ez már nem jön be. De ízlések es pofonok.
14/28 A kérdező kommentje:
Bustának vannak külföldi kapcsolatai akikkel eggyütt összehoznak valamit? A Killák mindig eggyütt dolgoznak a Snowgoons-al. Hiába ad ki egy évben 3-4 lemezt Busta, a Killák pedig 2 évente 1-et akkor sem lesz Bustának olyan szövegei mint a Killáknak :) Busta magamutogató lett (sztem) na csak ennyi :)
2013. jún. 22. 11:06
15/28 anonim válasza:
Hiába rappelnek a Killák külföldiekkel még is Busta a sikeresebb :) Az pedig nézőpont kérdése ,hogy kiknek van jobb szövegük. Nekem ez a füves téma nem jön be.
16/28 A kérdező kommentje:
Mert neked a beképzelt duma jön be?? :D
2013. jún. 23. 10:49
17/28 A kérdező kommentje:
Ha a Killák csinálnának klippeket akkor sokkal sikeresebb lennének a Bustánál :))
2013. jún. 23. 10:50
18/28 anonim válasza:
A killáknak nincsenek beképzelt szövegei? :D Bustanak legalább van mire, és inkább beképzelt szöveg mint a füves. Azt meg honnan tudod ,hogy sikeresebbek lennének? :D Ez most annyira gyerekes volt.
19/28 A kérdező kommentje:
A kölcsönzött kocsikra nagyon beképzelt lehet :)
2013. jún. 23. 17:11
20/28 A kérdező kommentje:
Na én lezárom a témát van akinek Killakikitt van akinek Busta mindenki maga dönti el :))
2013. jún. 23. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!