Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tkyd, A. K. P. H. , és a...

Tkyd, A. K. P. H. , és a Killakikitt drogoznak?

Figyelt kérdés
Tkyd-nek elég sok száma van,amiből azt szűröm le,Killák nyíltan mondják,de nem tudom,hogy most is tolnak-e a fűn kívül bármit,a Akkezdetekről meg csak hallottam,meg a zenéik is elég furcsák:D
2013. jan. 29. 16:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Szerintem, csak annyi, hogy kicsit eltérőek (elvontabbak) a töbiektől. Siskának van egy freestylos videója ahol be van tépve. :D
2013. febr. 11. 21:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Egész bloose broavaz-ról vannak olyan videók :D
2013. febr. 11. 23:25
 3/11 anonim válasza:
Max zöld ,de nem több és valakinél az is csak múlt..
2013. máj. 22. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tírpa elvileg kokainfüggő volt egy időben, de letette, a fű az főként AZA-nál volt jelen, (lehet, de nem 100%) termesztett, kereskedett vele, és tolta, Tírpával együtt, szerintém még most is néhanapján begyújtják a bluntot:D aztán Tkyd elég sokszor utal rá, szerintem ő cuccozott, a gombáról gondolom leginkább. AKPH kb 100% hogy füvezett anno, de lehet hogy néha még most is.
2013. júl. 31. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
kexxen Azát kínálták, de mondta, hogy már 4 éve nem szív, Tírpa nem mondott ellent, Tkyd meg még fellépés előtt jó párszor bement a wc-be és nem úgy nézett ki, mint aki csak be van tépve :D
2014. febr. 10. 19:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja,Kyd egyik képen se túl józan,elég üveges a tekintete
2014. febr. 17. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért amilyen számokat a Killák csinálnak, hát ahhoz nem csoda, ha valamit "tolnak". Az a misztikus vérmes világ...
2015. dec. 12. 00:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem Tkyd-ére sokkal inkább jellemző. Ilyesfajta gondolatok,rímek,hasonlatok,költői képek,sötöb...tiszta elmében nem nagyon születik szerintem.Volt ismerősöm,aki drogozás mellett írt verseket,szinte ugyan ilyen hangvételű,hangulatú volt az összes,pedig nem ismeri Tkyd-et.
2015. dec. 15. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Jajj, drogoznak hát, állandóan arról pofáznak, nézd már meg tkyd szemét, járását... Ezek már állandóan szinten tartjak magukat.
2021. jún. 24. 01:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Ki nem állhatom, hogy másról se ugatnak, csak hogy a füvet legalizálni kellene, meg a hasonló faszsagokat. Meg az öntelt majom szövegeitöl a hányinger kerülget. Nagyon fontos megemlíteni minden zenében, hogy ha egyszer meghallod a zenémet,többet aztán le nem tudsz szállni róla... Na, hát pont ezek miatt nem hallgatom. Pont ha ezeket nem emlegetné állandóan, akkor lenne jó és hiteles.
2021. jún. 24. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!