Mr. Busta vs. Többi magyar rapper?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy dolog, amit nem értek, és eléggé b@ssza is a csőrömet. Mégpedig az, hogy ugye a magyar rap "main stream" kategóriájába a "csodálatos" Mr. Busta áll. Na most én elismerem, hogy igen, sokra vitte, és 20 éve tolja, de nyomja nekünk itt a nagy gettó szöveget, közbe ott villognak a milliós autók, motorok, csilli-villi fuxos dolgok a klipjeibe. Ez így önmagába nem is zavarna, de az, hogy a Rapszakma 1-2-3 számaiba elkezdi oltogatni a többi magyar rappert, az nagyon. Például azt hiszem a Rapszakma 2-be a Killakikittet is megemlíti (és persze nem jó értelembe), az AKPH-t, és még sorolhatnám, holott a Killák és Saiidék sokkal jobb rímeket tolnak, nem beszélve arról, hogy nem csak arról tudnak rappelni, hogy megb@szok mindenkit! De megbaszlak! Nagy a f*szom megb@szlak!!! Ha valaki tud erre valami magyarázatot, légyszíves írja le, köszi szépen!:)2012. okt. 23. 16:33
1/34 anonim válasza:
Ez kell a sok 10 éves hülye gyereknek. Sokak szerint ez a káromkodás menő. Hallottam már olyan "zenét" is aminek másból nem állt a szövege mint káromkodásból, jó ha egy névelő elhangzott benne amit nem kellett volna kisípolni. És a legnagyobb szégyen szerintem az hogy erre van igény. És ne ő szégyellje magát, mert neki bejött, jól keres vele és okos hogy akkor fojtatja. Hanem az nézzen magába aki ezt hallgatja, hogy neki ennyi az igénye. Ez az én véleményem, engem nem zavar, csak akkor ha mondjuk odajön a buszmegállóba két kulturhülyegyerek cigivel a szájukban 15 évesen miközben arról halhatnak zenét hogy milyen nagy a rapper nemi szerve és hogy hogy csinálná fel az éppen arra jövő embereket. Én egyszerűen nem értem mi ebben a jó. Ne értsetek félre, nem vagyok klasszikus zene mániás, de ezeknél még a Gangnam Stile is jobb!
2/34 Degarago válasza:
Te utolsó.. Te aztán k*rva sokat tudsz a Rapről.. Lehet félreértettelek, ha igen akkor javíts ki, de mond már meg őszintén abba mi a csúnya, hogy "Nem látok temetőt, nincs hol hajtanom fejet, még is nézte egyik szemem a sírt, a másik a nevet.." Akkezdet Phiai-Sprint. Már megbocsáss, de attól még, hogy a Magyar Rapben van egy tuskó, aki ilyenekről ír, attól még nem mindegyik ilyen.. Akkezdet Phiai az úgymond kortárs költők, ők azok akik trágár kifejezések nélkül is felvisznek a szövegükkel az egekig.. Szerintem legközelebb gondold meg a válaszod, mielőtt írsz
3/34 anonim válasza:
2-es válaszoló! Ha ez nekem szolt, akkor elmagyarázom. Én egy szóval se említettem hogy mind olyan lenne. Én is tudom hogy sokan vannak akik a normális kategóriába tartoznak, közülük van olyan akinek a zenéjét még szeretem is. Én csak a véleményemet írtam le ezekről akik ilyen zenét készítenek és hallgatnak. Ha a válaszod nekem szolt, akkor előbb értelmezd amit írtam és gondold át mielőtt írsz. Az 1. voltam.
Ui: Amennyiben a válaszod nem nekem szolt, hanem egy később törölt válaszra írtad akkor elnézést kérek tőled és vedd a fentit semmisnek.
4/34 Degarago válasza:
Neked szólt, de mint ahogy oda is írtam, ha félreértettem nézd el nekem. Tévedni emberi dolog, bocsánat a felindulásom!
5/34 anonim válasza:
mi bajotok van Mr.Busta-val? :D jól nyomja a rappet.
6/34 anonim válasza:
Mr.Busta a legjobb ti verebek. Úr isten killa, a legnagyobb havi emberek az egész rap szakmában. Ügyesen reppelnek, de 0 hitelesség van mögöttük, kivéve PKO-t. AKPH mostanra egy drogos fos lett, régebben is az volt amelett, hogy jeruzsálemi. Szóval nem értem mit nem értesz. Ő a Busta Zsolti van 300-400 száma, ő ebből él azt csinálja amit szeret. Az AKPH is 5 évente ad ki egy albumot, Tirpa 2 is késik. Pont azért mert szarnak bele, hobbi rapperek, zéró hitelességgel.Vagy szart hallgatsz vagy RTM-et, de még jó a Barbárfivérek,ESSEM
8/34 anonim válasza:
Ez a "gengszter" rap, ez ilyen. Ezt el kell fogadni, nekem is Busta meg Fluor a két kedvenc repperem, pedig Busta nagyon szidja, de a mások oltása divatos.:D
9/34 anonim válasza:
Szerintem fluor nem rapper. A fiatalság ( főleg akik még gamboll-t néznek azoknak ez jó ) De fluor na látjátok, ő a felkapott. De mind 1 Kedves kérdező ha te most gazdag vagy azt nem használod ki ? ( Remélem érted miről motyogok )Amúgy meg leszel szíves küldeni nekem egy olyan számát Bustának amiben " milliós, csili vili cuccok vannak ? El ismerem vannak benne autók pl Suzuki mondjuk ez nem "milliós, De most az miért olyan nagy szám, ő meg dolgozott azért az autóért. Most te ha megteheted akkor nem veszel magadnak egy Dodge Viper-t ? De hogy nem. Busta a legnagyobb rapper. Nem csak 10 évesek nyomják... És ő ebből él nem mittom én lakásberendező. Curtis + nem rég kezdte mert neki tetszett ez Őt kirúgták vagy ki lépett a Pesti focicsapat-ból és így nem lett hobbija. Jól mondta itt valaki neki ez a munkája. Egyáltalán nics benne ez. Neked ezek bocsi az ilyenek mint te B@szák fel a csőröm! Utálom az ilyeneket. Amúgy meg ha annyit sem tudnál. Egy jobb kocsi van olyan 6 millió. Lássuk be hol veszel pl 840000 ezer ft ért Suzukit ? Sehol az, az ...... tudatlanok...
10/34 anonim válasza:
az utolsónak mindenben igaza van, csak abban nem, hogy flluor nem repper.:) 8 éve reppel, szerintem megérdemli ezt a titulust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!