Mr. Busta vs. Többi magyar rapper?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy dolog, amit nem értek, és eléggé b@ssza is a csőrömet. Mégpedig az, hogy ugye a magyar rap "main stream" kategóriájába a "csodálatos" Mr. Busta áll. Na most én elismerem, hogy igen, sokra vitte, és 20 éve tolja, de nyomja nekünk itt a nagy gettó szöveget, közbe ott villognak a milliós autók, motorok, csilli-villi fuxos dolgok a klipjeibe. Ez így önmagába nem is zavarna, de az, hogy a Rapszakma 1-2-3 számaiba elkezdi oltogatni a többi magyar rappert, az nagyon. Például azt hiszem a Rapszakma 2-be a Killakikittet is megemlíti (és persze nem jó értelembe), az AKPH-t, és még sorolhatnám, holott a Killák és Saiidék sokkal jobb rímeket tolnak, nem beszélve arról, hogy nem csak arról tudnak rappelni, hogy megb@szok mindenkit! De megbaszlak! Nagy a f*szom megb@szlak!!! Ha valaki tud erre valami magyarázatot, légyszíves írja le, köszi szépen!:)2012. okt. 23. 16:33
11/34 anonim válasza:
BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA
12/34 anonim válasza:
Busta mainstream? :D te hülye vagy ember! a mainstream az a szarrakás hősök!
13/34 anonim válasza:
bocsássatok meg, de én egész életemben rappet hallgattam, és Mr.Busta tényleg elért valamit, és tud jól rappelni, de a legtöbb száma arról szól hogy "szétveremafejed megb@szlak megverlek te csicska!!" Ennek semmi értelme nincs. A másik meg amikor magát isteníti, hogy ő az egyetlen jó rapper az országban, hogy ő a legjobb éshogy ő mindenki fölött áll, a harmadik meg amikor mindenkit oltogat. Persze semmi joga az egészhez. 1. Akit oltogatott a neten odament hozzá a westendben, busta besz@rt és kihívta a rendőröket. 2. közel sincs ahhoz hogy az ország legnagyobb rapperének nevezze magát. 3. ahhoz végképp semmi joga nincs hogy olyanokat oltson mint a Killakikitt, AKPH, Day, Siska, Bloose, BLR, Hősök. Ezek egytől egyig messze jobbak nála. Van értelme a számaiknak, és jó a szövegük. Amúgy így a végére meghagynám hogy Busta egy normális rímet nem tud összerakni csak májerkodik összevissza. Megnézném az arcát ha Tirpa odaállna elé egyszer hogy most oltogass. Szerintem elsírná magát...
14/34 anonim válasza:
PONTOSAN!!! kösz hogy leírtad azt amit én is éreztem de nem tudtam megfogalmazni :) Tirpa szétbaszná bustát,a keze még el se érne az arcát,de busta már halott lenne.régen fanja voltam bustának,aztán rájöttem:mi a faszról beszél ez?! szégyen ez az ember.
15/34 anonim válasza:
Busta mainstream.:)) attól, hogy nem a TV-ben megy nagyon, hanem a neten, attól még az. persze magyar mértékkel.
16/34 anonim válasza:
10/15 Te akarsz ki oktatni a rapperekről ? Ember azt se tudod, hogy hogyan kő le írni " Már 7 éve reppel " A betűvel írjuk: RAPP am helyesen RAP, mivel angol szó -_-"
17/34 anonim válasza:
Ki volt akit oltogatott és oda ment hozzá? (MEGÉRDEMELTE VNA H SZÉTÜSSÉK :D)
18/34 anonim válasza:
Elismerem, hogy Busta jó rapper, de a szövegei mindig szétkapós nyúzós baszós szarok. Azért hallgatok zenét, hogy vidám legyek. Aki szerint a hősök szar az egyen szenet. Amúgy sem ugyanaz kategória, Busta gangserraper. Minden rapper rapper a maga módján MC Gyulán kívül.
Béke.
19/34 anonim válasza:
A 13-asnak igaza van, ő nem rapper hanem egy gusztustalan féreg. De neki ez a munkája és ebből él. Meg lehet érteni. Szerintem aki hallgatja az még rosszabb.
20/34 zsé98 válasza:
ti is sokat tudtok a Killákról látom... a Bustagyerek már ott nem rapper, hogy ő nem sokat tett azért hogy felhúzza magát azért mert azt mondja. ő olyan családban nőtt fel ahol már akkoriban is volt ca$h!! és ez nem mind 1 neki van pénze arra hogy új videoklippeket és albumokat adjon ki,és ez miatt betudott futni valójában semmi köze nincs a gengszterekhez.a Killából Tirpa cigányok közt nőtt fel ezáltal sokkal többet tud az alvilágról mint sok mindenki. Azáról nem tudok sokat de ő is szegény családból származik.ez a különbség.A Killakikittet valódi rapperek is hallgatják, RTM-et meg azok akik kb. 10-15 éves gyerekek akik gengszterek akarnak lenni mert elhiszik Bustáról hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!