Mr. Busta vs. Többi magyar rapper?
Utolsó!
Ennyi erővel Hitlert se szóld le hogy nem helyesen cselekedett ha nem értél el annyit mint ő! (Mert azért valljuk be sok mindent elért, még ha nem is szép dolgokat)
Ez hülye logika. És szerintem amúgy sem ezek a rapperek a hülyék, hanem akiknek ennyi igényük van hogy szerintük ez a zene.
Kialakult egy kis komment csata a Punnany ellen,itt is látszik busta mennyire művelt ember...
rtm fanok lepontozhattok,nem érdekel nekem ez a véleményem,aki igazi rappet akar hallgatni az hallgasson Siskát,Barbárt,Kávát,Jam balayát....
(nem tudom mennyire aktuális még a téma, de azért leírom)
Busta, a legjobb rappernek képzeli magát, de ugye a legjobb nem szokta kihívni a második legjobbat. A csávónak semmi szókincse, ellentétben azokkal akit a Rapszakmában említ. Sokra vitte? Mire? Szerintem semmit nem változott mióta feloszlott a Kamikaze. Nem lettek változatosabbak a szövegei, a klippjeiben ugyan úgy k**vákkal veszi körbe magát, a zenéi ugyan úgy szarok, "írt 3-400 számot" naés? Ladából is többet adtak el mit Rolls Royce-ból, de az nem azt jelenti, hogy a Lada jobb. Busta megmaradt ezen a szinten, soha nem fog felérni a Killakikitthez, a Vészkijárathoz, a Barbárfivérekhez, meg a többiekhez.
Az én meglátásom szerint, olyan lehet ez a tini fanoknak mint nekem volt annó gyerek koromba a dopeman, meg a gangszta zoli, tele volt káromkodással, és juj ilyet nem szabad
Tény Mr Bustának van olyan amiben nincs alpári megnyilvánulás, de ez a kevés.
Mielőtt jön a szokásos duma, nem, nem vagyok irigy de egy dolgot nem értek, hogy vezetheti egy olyan ember a magyar Rap youtube nézetséget, akinek olyan számai vannak mint a "Megeszed a ge*imet", és a zenéi 90% nem szól másról, hogy ő mekkora király és a farkáról.
Véleményem szerint akkor volt jó a magyar Rap világ mikor még aktívak voltak a Hősök, Siska Finuccsi, Antal Steve, Artos Csaba, Mc Gőz, IFS stb.
És megmondom öszintén 2 embert nem értek, hogy az RTM-el mozog, az a Fura Csé, és az ESSEMM, ez a 2 ember sokkal inteligensebb és tehetségesebb mint Busta lesz valaha, és nincs szükségük nekik rá.
A BSW-t meg egyenesen röhellem, kiráz tőlük a hideg
Fluor Tomi inkább zenész,mint rapper.
Bustárol meg annyit,hogy szarúl nyomja...lehet hogy sokra vitte,mert megvette a pro rappereket.. de ezt egyedűl elérte volna? NEM! arról nem is beszélve,hogy a szövegeiben 1 rohadt rím nincs,ezzel szemben a Killák pl: TIRPA,elképeztő jó rímet lerak mindegyik zenéjében.. és ha már a drog szóba jött,Busta meg rivó és xanax függő is.
Mondok valamit, ha már Rap et akartok hallgatni, ott van pl T-kyd hiteles,mindig igazat mond és szinte az egyik legjobb rapper ebbe a mocskos országban :)
Ui: Busta a magyar hip hop rap music legnagyobb szégyene..lenéz mindenkit,mindenki szar,csak ő jó. Elvan tévedve de nagyon! A fanjainak meg üzenem,ha nem tetszik a tény,akkor egyétek meg a spermáját ti dögök!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!