Véleményed az alábbi magyar rapperekről? (: Melyik a legjobb szerinted?
Figyelt kérdés
AKPH(Saiid,Újonc), NKS(NosChez,ZenkMefisto, Hősök(MenthaEcküBrash), Barbárfivérek(TibbahDeego), Mr Busta, Mr Hector, Siska Finucsi, Sub Bass Monster, Punnany Massif, 2Arc =)2012. febr. 12. 16:26
1/20 anonim válasza:
Az én kedvencem Sub Bass Monster.
6/20 anonim válasza:
Siska :D Amúgy a többiek is nagyon ott vannak, kivéve AKPH-t, és bustát. Valahogy ők nem jönnek be.
8/20 Lord05 válasza:
Szerintem ez ízléstől függ, akiket itt felsoroltál azok majdnem minden kedvenc, meg persze vannak még jócskán :D
10/20 anonim válasza:
Nekem a 2 Barbár a kedvencem. De az egész Bloose Broavaz hatalmas, leginkább őket hallgatom. Meg persze az AKPH, a Hősők, és Sub Bass Monster is Ott van.
Én 2 Arcot is nagyon szeretem hallgatni, csak kicsit alulértékelt.
Bustat nem birom, Hectort nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!