Véleményed az alábbi magyar rapperekről? (: Melyik a legjobb szerinted?
kezdet elmegy van pár jó dal
nks elmegy van pár jó dal
busta csak kamikazébe nyomta jól szerintem
Pko néhány számával haza vág mindenkit
aza elmegy
tirpa elmegy
dopeman egyedül semmit se ér de azért elmegy kartelbe volt jó
smb jó
AKPH-jóféle,nyugis napokra megfelel
NKS-nagyon ott vannak,évek óta pörgetem
Hősök-régen többet hallgattam őket,mára csak rádióban hallgatom őket
Barbárfivérek-nagy igazságokat tudnak mondani,silent hill-ben tetszettek eddig a legjobban.Ha már itt tartunk,Tkyd egy költő,soha az életben nem hallottam még nála jobb hazai előadót.Sőt,merem állítani külföldit se nagyon ebben a szakmában.
Mr.Busta-őszintén gondolkodtam egyáltalán nyilvánítsak e véleményt...szerintem mindenki akiben van egy kevés önbecsülés,bevallja önmagának,hogy egy rakás szar,és nem hisz ennek a habiszti dumának.adja a gengsztert,hogy az utca nevelte fel. naja,az utca keményen addig nevelte amíg leküldte az anyja parizerért meg egy zacskó szotyiért..
Mr Hector-Hát ezt eddig nem vágtam,rákerestem,kicsit olyan Majka feelingje van így elsőre (Elsárgult képek).
Siska-Na ő is azok közé tartozik akiket régen hallgattam...mára kb. 1 hónapban 1x
SBM- Rege a csodaszarvasról! :DDD
PM-éveken keresztül kísért,jóban,rosszban velem volt,elég volt benyomni a fülest és már nyugis is voltam,sok emlék köt hozzájuk,elismerésre méltó.Viszont kicsit sajnálom,hogy sokan kamuból hallgatják,illetve nem látják meg a dalok igazi értelmét.
2Arc-annyira nem ismerem,szóval különösebb véleményt nem tudok mondani
Mindez teljesen személyes vélemény volt,ízlések és pofonok.
AKPH-nem jönnek be
NKS-elmegy
Hősök-régi számaik nagyon jók,a mostaniak annyira nem jönnek be (bár a Majd lesz valahogy nagyon nagy sztem)
Barbár-jók,de...Deego kicsit visszafejlődött a Barbárokban,azért a Pulzus pl.hattalmas nagy volt,azt a színvonalat nem hozza ma.
Mr.Busta-pfff,ne nevettess már,a kutyámnak nem adnám azt a nevet...
Hector-ki,mi,hol?
Siska-wááááá xD Ha Kyd az Isten,Siska minimum egy Allah xD
SBM-kiöregedett ő már ebből
Punnany-jók,nyári estéken sörözgetés mellett pl. tökéletes hallgatni az Élvezdet :D
2Arc-ők is jók :)
De a két nagy kedvencemet kihagytad,Funkot és Kydet.A magyar rap két Istene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!