Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik rap csapat...

Szerintetek melyik rap csapat a jobb? Killakikitt (SCBP) vagy. Busta (rtm)?

Figyelt kérdés
Szerintem busta egy ratyi :D
2013. márc. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
53%
teljesen igazad van utolsó! SCBP!!
2014. júl. 3. 20:45
 32/59 anonim válasza:
24%
TIRPA meg kilakikitt egy szar...Semmi nézetség ami van azt is csak pár ember frissitgeti.. Egyértelmű mr.busta... Van egy haverom aki Kilakikittet halgat de egy szar... Na mind1 csumi. ui Tomi egy ratyi
2014. júl. 5. 01:42
 33/59 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, te is egy értelmes ember vagy:DD
2014. júl. 5. 01:57
 34/59 anonim ***** válasza:
44%
utolsó előtti mekkora egy gyökér le pontozott mert a kis 160 centis "bitbull"-ról elmondták az igazat.
2014. júl. 5. 22:21
 35/59 anonim ***** válasza:
62%

AKKOR! Hasonlítsuk össze a kettőt!

1. Nézettség:

Kik nézik meg a klippeket?

-10-14 év közöttiek (lányok 20 évesig)

-rétin*gerek

2. Kik hordják az RTM cuccokat?

-rétiné*gerek

-10 évesek

-kövér,csúnya tetovált "lányok".

3. Miért nézik meg annyian a klippeket?

- Mindenki osztogatja meg a neten.

- Viván nem egyszer látom.

- Új youtube fiókod,rögtön ajánlja a csatornát. (és a 10évesek meg rétniggák mit látnak? mi van a klippben? Jó kocsik (próbarendszámmal) harcikutyák,bikinis nők.

Mi kell még ennek a rétegnek?

10 évesekhez szól az egész!

A címekből is kiderül.

Lopja az alapokat,2 perc munkába nem telik.

Hangja nincs a rapphez.

A rím szót nem ismeri.

A számaiban inkább énekel,mint rappel!

Akinek ez tetszik és a KILLAKIKITT nem,az ne hallgasson rappet,maradjon Buktánál.

És ezt végig kellene gondolnia mindenkinek.

Peace.

2014. júl. 11. 19:09
 36/59 anonim válasza:
83%
Útólsónak teljesen igaza van a garage-t 10-12 évesek halgatják , csak meg kell nézni a rajongótáborját, Killakikitt meg minőségi zenét csinál és nem 10 évesek halgatják meg érteneik is a raphez , busta rapje olyan mintha olvásná a szöveget semmi hangsúly rím szó jelentését nem tudja stb...
2014. aug. 1. 19:40
 37/59 anonim ***** válasza:
35%

Mekkora megmondóemberek vannak itt, akik még 1 bulin nem voltak. Megjártam már pár Mr. koncertet és magabiztosan állítom, hogy sok helyen korhatár is van. Általában olyan 25 éves réteg jelenik meg a koncerteken, akik persze nem üzengetnek itt meg a Facebokoon. Online tényleg csak a kisgyerekeknek nagy a pofájuk, de élőben egy Busta koncerten a korosztály bőven a 25 körül dominál.

A klippes kocsik barátok kocsijai, valamint a szövegeknek is komoly mondanivalójuk van (az image-klippeket leszámítva, de azok pont az image miatt vannak).

Megmondom őszintén én nem szeretem annyira a rappet, nem szoktam gyakran hallgatni, de Busta nem messze lakik tőlem, mert Egom mellett lakom és volt szerencsém egyszer-kétszer összefutni a köreivel és magabiztosan állítom, hogy hiteles teljes mértékben.

2014. aug. 2. 11:53
 38/59 anonim válasza:
35%
Azért hívta ki a rendőröket a nagy gengszter mikor megakarták verni.
2014. aug. 2. 13:17
 39/59 anonim ***** válasza:
55%
37-es, bukta hiteles? aki gettóban nőtt fel (mint ahogy azt ő állítja) az nem hívja ki a rendőröket ha valaki boxolni akar vele. kimegy lerendezi.. buszta hiteles.. meg a lónak a fa.s.z.a
2014. aug. 2. 17:39
 40/59 anonim ***** válasza:
81%

"Kérdésedre haver, nekem ez a válaszom

Péntek 13 nekem a lelki támaszom" -Killakikitt: Elvitt az ördög...Peace ;)

2014. aug. 6. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!