Szerintetek melyik rap csapat a jobb? Killakikitt (SCBP) vagy. Busta (rtm)?
AKKOR! Hasonlítsuk össze a kettőt!
1. Nézettség:
Kik nézik meg a klippeket?
-10-14 év közöttiek (lányok 20 évesig)
-rétin*gerek
2. Kik hordják az RTM cuccokat?
-rétiné*gerek
-10 évesek
-kövér,csúnya tetovált "lányok".
3. Miért nézik meg annyian a klippeket?
- Mindenki osztogatja meg a neten.
- Viván nem egyszer látom.
- Új youtube fiókod,rögtön ajánlja a csatornát. (és a 10évesek meg rétniggák mit látnak? mi van a klippben? Jó kocsik (próbarendszámmal) harcikutyák,bikinis nők.
Mi kell még ennek a rétegnek?
10 évesekhez szól az egész!
A címekből is kiderül.
Lopja az alapokat,2 perc munkába nem telik.
Hangja nincs a rapphez.
A rím szót nem ismeri.
A számaiban inkább énekel,mint rappel!
Akinek ez tetszik és a KILLAKIKITT nem,az ne hallgasson rappet,maradjon Buktánál.
És ezt végig kellene gondolnia mindenkinek.
Peace.
Mekkora megmondóemberek vannak itt, akik még 1 bulin nem voltak. Megjártam már pár Mr. koncertet és magabiztosan állítom, hogy sok helyen korhatár is van. Általában olyan 25 éves réteg jelenik meg a koncerteken, akik persze nem üzengetnek itt meg a Facebokoon. Online tényleg csak a kisgyerekeknek nagy a pofájuk, de élőben egy Busta koncerten a korosztály bőven a 25 körül dominál.
A klippes kocsik barátok kocsijai, valamint a szövegeknek is komoly mondanivalójuk van (az image-klippeket leszámítva, de azok pont az image miatt vannak).
Megmondom őszintén én nem szeretem annyira a rappet, nem szoktam gyakran hallgatni, de Busta nem messze lakik tőlem, mert Egom mellett lakom és volt szerencsém egyszer-kétszer összefutni a köreivel és magabiztosan állítom, hogy hiteles teljes mértékben.
"Kérdésedre haver, nekem ez a válaszom
Péntek 13 nekem a lelki támaszom" -Killakikitt: Elvitt az ördög...Peace ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!