Szerintetek melyik rap csapat a jobb? Killakikitt (SCBP) vagy. Busta (rtm)?
https://www.youtube.com/watch?v=f3JTa3MloHY
azt nézd:O Kik vannak a forgatáson? 10 évesek,meg csúnya lányok,kövérek. Prosztó nép
Nem hasítja fel a nyakam a gyenge penge
AZA a spanom ne köss az emberembe
Itt én teszlek rendbe
És ne hidd hogy az orrodat majd nem verem be
Miattatok váltottam át szemtelenre
Én az engedetlen
Egy Bibliai hős a földi rendeletben
Ábel vagyok itt Pesten a rengetegben
És hálás vagyok az úrnak hogy megteremtett
Köszönd neki hogy TIRPA most megnevetett
Dobd ez az albumod nem baj ha nem te vetted
Letettem a Joe-t azért hogy meg ne vesszek
Maradj veszteg!
Mert egy lövést én megeresztek
Vagy úgy is fogalmazhatnék hogy megsebezlek
Eladhatatlan a CD-d amit meg se vesznek
Arról dumáltok mindig amit ti meg se tesztek
De hiába ugattok be a veszett ebnek!
Ilyen rímet mondj bustától
Nem azt hogy "pénzéhes csajok megeszikag***met" mert nem egy szint koma!
Elismerem, hogy a Killakikitt nagyon jól rímel, és jók az alapok, zeneileg nincs hiba, de a mondanivaló egyenlő a keménykedéssel. Elrappelik, hogyan nyúzzák le a bőröd, hogy állítják beléd a kést, hogy kínoznak meg, mekkora gengszterek. Tudom, ez a stílus illik hozzájuk, ezzel jól elvannak, de újat nem hoznak, csak a szokásos gyilkos, kínzós, gengszteres szövegeket. Most azzal operálnak, hogy sok "elismert" külföldi előadónak csinál a kiadójuk albumot, eggyüttműködnek velük, stb. Ezek az előadók közül a Snowgoons tényleg híres, de többi....
Tudom, nem az számít elsősorban, de ma már a legtöbb dolog a facebook körül forog, egy előadóról, vagy bandáról az alapján meg lehet állapítani, mennyire népszerű, híres. Nos, ezeknek az "elismert" amerikai előadóknak jó ha van 10000 kedvelőjük facebookon. A Snowgoonsnak 200000. Szerintem ez egész jó, mivel Németországban nem hiszem, hogy annyira népszerű lenne a gengszterrap. Ellenben a többi előadóval annyira büszkélkedhet a Killakikitt, mint ha egy kezdő rapperrel nyomnák. 300 millió lakos, 5000 rajongó, óriási....
Tudom, nem csak ez számít, de azért nem kell komolyan venni ezeket az "előadókat". 1-2 van köztük, amelyik ér valamit, a Snowgoons az kb Killakikitt szinten van, de nem kell annyira felfújni a dolgokat, hogy "hú milyen nagy nevekkel társul a Killakikitt".
és Wu-Tang producer mikor csinál alapot busztának?
NBS, Onyx ez csak két név akikekkel jóban vannak a killák, és ismerik őket egész USA-ban. te vagy hülye a raphez, ha nem ismered el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!