Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nekem milyen a zenei stílusom?...

Nekem milyen a zenei stílusom? És szerinted milyen az ízlésem?

Figyelt kérdés
Ezeket halgatom: Avril Lavigne, One Direction, Justin Bieber, Nicki Minaj, Golden Coast, Tokio Hotel, LMFAO , Skrillex, David Guetta, Maroon 5

2013. márc. 8. 20:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

25-os:Mi nem fikázzuk a Maroon5-ot..csak annyit mondtunk,h az nem rock banda..

egyébként én hallgatom oket

2013. szept. 14. 19:40
 32/36 anonim ***** válasza:
A legtöbb unalmas tömegtermék,már elnézést.Nem mondom,hogy One Direction után rögtön kezdj el jazzt hallgatni,de hidd el,hogy találni fogsz olyan (esetleg régi)zenéket,amik tetszeni fognak.
2013. okt. 27. 17:02
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem szeretem, tucat előadók, a csapból is ezek folynak. Unalmasak, túlsztárolt előadók, vannak köztük, akik nem olyan rosszak, de pl. Bieber? OMG... És nem, vele kapcsolatban sem az alapján ítélkezek, hogy mások mit mondanak, képes voltam rávenni magam, hogy hallgassam, nem bírtam sokáig, szörnyű.

Sajna az egyéniségek, meg a különlegesek nem kapnak akkora figyelmet, mint ezek, akiket felsoroltál. Sok ismeretlen előadó van, akik sokkal jobbak, mint ezek a tucat előadók.

Egyébként akiket én szeretek: System of a Down, Depeche Mode, Pink Floyd, Black Sabbath, Metallica, Nirvana, Guns 'N' Roses, Camouflage...

Filmzenéket is szeretek hallgatni, kedvenc zeneszerzőim: Hans Zimmer, John Williams, Clint Mansell, Michael Giacchino, Howard Shore

2013. okt. 28. 12:06
 34/36 anonim ***** válasza:
Ha rockot akarsz hallgatni Guns'n'Roses-t hallgass.Én is hatalmas Avril fan vagyok,de őt a legnagyobb jó indulattal is a pop-rock kategóriába sorolnám.
2014. ápr. 1. 15:58
 35/36 anonim válasza:
ahh...ez fájt! :D Avril és maroon 5 mint rock. szerintem nem valami jó az ízlésed, de ez egy elég szubjektív dolog.
2014. júl. 1. 18:58
 36/36 Aolifu válasza:

Neked kérlek szépen szar a zenei ízlésed... A rock meg a metál meg ami hangszerrel van (mint pl.: Jazz, rock, metál, klasszikus stb...), a többi az csak zaj !

14/F Punk rocker

2016. júl. 11. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!