Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nekem milyen a zenei stílusom?...

Nekem milyen a zenei stílusom? És szerinted milyen az ízlésem?

Figyelt kérdés
Ezeket halgatom: Avril Lavigne, One Direction, Justin Bieber, Nicki Minaj, Golden Coast, Tokio Hotel, LMFAO , Skrillex, David Guetta, Maroon 5

2013. márc. 8. 20:09
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%

Átlagos. Tucat,

Én Rockot (The Pretty Reckless, Three days grace, Nirvana, MCR, Tenacious d), metált (SOAD, Avenged Sevenfold, Disturbed, Papa Roach) és még néhány ilyen szebb-lightosabb zenét szeretek.(Ed Sheeran stb.)

2013. márc. 8. 20:16
 2/36 A kérdező kommentje:
rockot én is hallgatok: avril lavigne, maroon5, lmfao, tokio hotel
2013. márc. 8. 20:20
 3/36 anonim ***** válasza:
94%

Ohohoho. Na az lmfao minden csak nem rock, a maroon 5ben is erősen kételekedem.

Ez rock.

http://www.youtube.com/watch?v=5BE1KRj5iiM

2013. márc. 8. 20:23
 4/36 anonim ***** válasza:
94%

A világért se akarnék kötekedni de ezeket (avril lavigne, maroon5, lmfao, tokio hotel) még a legnagyobb jó indulattal se lehet rocknak nevezni... :D

Amúgy átlagos, ugyanaz a sláger-rengeteg, amit az emberek zöme hallgat.

2013. márc. 8. 20:25
 5/36 1112 ***** válasza:
9%
Kicsit lehetne jobb:P De vannak a felsorolásodban amik szerintem is nagyon jók:)
2013. márc. 8. 21:30
 6/36 sándorjános ***** válasza:
79%

Sajnálom, ha megsértelek, de szerintem az ilyen nagyon populáris zenék beszűkítik az ízlésed, ha azt mondom erre, hogy "rossz" - nem téged, hanem a világot hibáztatom, amiért csak azt adják el neked, ami a kirakatban van.

És itt mindennemű hipszter ambíciók és sznobság nélkül kijelenthetem, hogy ha szélesbíted zenei ismereteidet nemsokára színesedni fog az arzenálod olyan nagyszerű együttesekkel, akikről lehet eddig nem is hallhattál.

2013. márc. 8. 21:30
 7/36 anonim ***** válasza:
74%
Tipikus tizenéves csőlátású kislány aki a média által befolyásolt agyhalott zombiként majmolja a sok, mára már nem divatosnak nevezett, lepukkant előadókat.Sajnállak.
2013. márc. 8. 22:18
 8/36 anonim ***** válasza:
84%

zenei stilusod szerintem semmilyen de ezt ne vedd sértésnek,

vegyes:) felsoroltak közül én minden gyűlölöm ( slayer,metallica,megadeth stb.. én ezeket szeretem)

2013. márc. 8. 22:27
 9/36 anonim ***** válasza:
89%

1.ilyen

2. Ha már valaki ekkora tajparaszt, hogy lesajnál valakit ezek miatt ne süllyedj a szintjére.

3. Ha már az LMFAO-t rocknak nézted akkor nem a zenei ízléseddel, hanem a tájékozottságoddal van gond, és igen, talán bővítsd egy kicsit az ízlésed, hogy később az ilyenekből ne legyenek problémáid.

4.Az ízléseddel semmi gond (1-2. vagyok), olyan mint a legtöbb emberé, viszont ha ki akarsz vele tűnni, akkor keresgélj másban is.

Ebből ennyit kell leszűrni.

2013. márc. 8. 23:31
 10/36 anonim ***** válasza:
82%

"A kérdező kommentje:

rockot én is hallgatok: avril

lavigne, maroon5, lmfao, tokio

hotel" ezen jót nevettem.

hogy milyen a stílusod? neked nincs saját stílusod, azt szereted amit a média beletöm a fejedbe. nincs ízlésed, azt hallgatod amit a többség..

2013. márc. 8. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!