Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nekem milyen a zenei stílusom?...

Nekem milyen a zenei stílusom? És szerinted milyen az ízlésem?

Figyelt kérdés
Ezeket halgatom: Avril Lavigne, One Direction, Justin Bieber, Nicki Minaj, Golden Coast, Tokio Hotel, LMFAO , Skrillex, David Guetta, Maroon 5

2013. márc. 8. 20:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
67%
nincs olyan, hogy jó vagy rossz zenei ízlés! ha ezek tetszenek akkor ezeket hallgasd! ennyi! ez pont olyan, hogy nincs jó és rossz zene! van akinek ez, van akinek az tetszik! csak az emberek hajlamosak lefikázni egy zenei stílust csak azért mert ők nem azt hallgatják..
2013. márc. 9. 09:16
 12/36 simpleplan159 ***** válasza:
56%

Gratulálok!!! Az összes borzasztó(szar) előadót felsoroltad ami csak létezik... Ha ilyen zenéket hallgatsz, akkor biztos nem hallottál még igazi zenét, mert ez nem zene amiket ide felsoroltál( na jó van pár kivétel: Avrilnek meg a Maroon 5- nak vannak elviselhető zenéi...) Az meg hogy az LMFAO rock, arra meg no comment...Jézusom!! De hát te tudod, majd öreg korodban megkérdik hogy mit hallgatsz, és ezt válaszolod, körberöhögnek!! Hasonlítsd össze a számaidat ezekkel, és utána majd megtudod mi az a szó, hogy ZENE!!

http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg

http://www.youtube.com/watch?v=8eYHvrgPqQ0

http://www.youtube.com/watch?v=XLgYAHHkPFs

http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck

2013. márc. 9. 23:04
 13/36 anonim ***** válasza:
59%
#12 Jó kis lista! :D Nálam is ott kezdődik a zene. Kár, hogy manapság TV-ben nem megy zene egyik zene csatornán sem... Ilyenek (is) mehetnének nyugodtan.
2013. márc. 9. 23:30
 14/36 problem3girl ***** válasza:
3%

Király:Avril Lavigne,LMFAO,David Guetta,Maroon5.

Jó:Nicki Minaj,Skrillex.

WTF?:1d,dzsásztin bibőr,.

A golden coast-nak csak egy számát hallottam de az nagyon jó az is szerintem mehet a királyba ;) De a tokio hotel már rég nem divat!Bár 1-2 jó számuk azért van mehet a jó kupacba.Jó a stílusod csak túl kevert a rock hercegnő és a dzsásztin. :/ Az ízlésedre én 10-ből 6 pontot adok. ;)

2013. márc. 10. 11:17
 15/36 problem3girl ***** válasza:
43%
Előzö vagyok bár az igazi zene:ac/dc,skillet,metallica,sum41 nagy kedvencem ezeket is meghallgathatnád mert ez a zene.Nem pedig a skrillex.Ja és az LMFAO az nem rock.De te is biztos csak egy tini csaj vagy mint én.Csak én tudom azt h mi az a zene.Te ilyen kevert vagy a rock-al és a pop-nak nevezett valamivel amit 1d-nek hívnak bár én szerintem csak 5 bu*i.Már boccs.És az előbb úgy értékeltelek mint a hozzádhasonlókat.
2013. márc. 10. 11:22
 16/36 problem3girl ***** válasza:
17%
Várj te tényleg azt írtad h az LMFAO és a tokio hotel az rock?A maroon5 sem az bár az egy elfogadható banda.De az igazi rock az ami nem dzsásztin meg az 1d.Hallgass inkább mettallicát.Ne ilyen szart mert ez nem stílus nem sorolható sehova csak a sz@rba.Vágod?
2013. márc. 10. 11:27
 17/36 £aRA ***** válasza:
64%
emberek, ő itt Lilidoki :) visszatért sajnos.
2013. márc. 12. 23:02
 18/36 xshorty válasza:
100%
átlagos. én is hallgatok innen Avril-t, 1D-t és Maroon5-ot, de ezekeken kívűl csak olyan számot hallgatok, amiket nem adnak a rádióba egyáltalán. pl: Skillet, Beatles, Oasis, Green Day, Simple Plan, Papa Roach, Hollywood Undead, Aerosmith, The Fray, Stevie Wonder, Switchfoot stb,stb, de ez csak pár volt.. és még Jonas Brothers-t is hallgatok, de még azzal sem tiszetelem meg azt, aki "fikázza, cikizi" az ízlésem, hogy lesz*rom. c'est la vie.
2013. márc. 16. 13:59
 19/36 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem jó a zenei stílusod. Én is ilyeneket hallgatok :)
2013. márc. 17. 10:47
 20/36 anonim ***** válasza:
82%
szar
2013. márc. 20. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!