Milyen a zenei műfajom/ízlésem?
Figyelt kérdés
10/L ;)
Szeretem:
-Nightwish (szimfonikus metal)
-Paramore (punk-rock)
-ABBA (pop)
-Dj BoBo ( electro-pop)
Epica (sz. metal)
2012. nov. 5. 21:28
1/3 Thurston válasza:
Hát ha jól sejtem, akkor te szereted a szimfónikus metált, a popot és a rockot. :>
2/3 anonim válasza:
Hát a műfajod nem neked van, hanem a zenéknek amiket hallgatsz....
Amúgy igen, nagyon egyedi vagy, igazi egyéniség.
Szerintem nem ezzel kéne foglalkoznod, 10 évesen felhőtlenül kellene viháncolnod, nem pedig idegenektol olyanokat kérdezni, amiket abszolut lényegtelenek.
Lehet hogy kicsi vagy még es ugy erzed, hogy most bantani akarlak,de tévedsz, én csak nyugtatni akarlak
Ui : A zene az jóó A szórakozás az jó
3/3 anonim válasza:
amikor ilyet látok, hogy egy 10 éves rockot, és igényes zenét hallgat akkor ÖRÖMÖMBEN sírva fakadok!! nagyon ritka az ilyen, sztem NAGYON JÓ ízlésed van...(nem műfajod xD) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!