Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nekem milyen a zenei stílusom?...

Nekem milyen a zenei stílusom? És szerinted milyen az ízlésem?

Figyelt kérdés
Ezeket halgatom: Avril Lavigne, One Direction, Justin Bieber, Nicki Minaj, Golden Coast, Tokio Hotel, LMFAO , Skrillex, David Guetta, Maroon 5

2013. márc. 8. 20:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért mi döntsünk a zenei stílusodról??? de ha már megkérdezted remélem nem nagyon bántalak meg ha azt mondom egy kalap szart se adnék ezekért. Mainstream zenét hallgatsz , amit befolyásol a rádió tv. Egyoldalúvá válsz. Nem akarok rád erőltetni semmit de mondjuk a dzsásztín bíbör után nyomass egy NIRVANAT! Felemelő érzés lesz a fülednek. Amugy most komolyan ha az LMFAO szerinted ROCK (???) akkor én szartam a spanyolviaszt. 15/L
2013. ápr. 10. 20:04
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
utolsó te aztán belevaló csaj vagy :) öröm látni hogy vannak ilyen lányok
2013. ápr. 10. 20:34
 23/36 anonim ***** válasza:
22. köszöntem;) 21.
2013. ápr. 10. 20:51
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

ajánlom hallgass amit akarsz,de az igazi zseniális zene az ez

http://www.youtube.com/watch?v=JTc1mDieQI8

ha az igazságot nézzük minden nagy rock legenda amit ma "zenének" nevezünk az egykor tucat zene volt.De a klasszikus zene még most is zseniális,az 50-es évektől felfele csak szarok vannak, az igazi zene az ez,Mozart, Beethoven, Haydn stb.Az emberek átlagos,berögzűlt,manipulált, csökönyös, szűklátókörű, agyába nem fér bele az igazi zsenialitás.Minden zenének megvannak a sajátosságaik.Skrillex zenéjéhez annyit fűzök hozzá, hogy vannak manipulált emberek akik szerint zaj az egész, de még mindig több zenét és zsenialitást látok benne, mint a 70-es évekbeli tucatzenékben.Egyszerű 3 hangszert összeszólaltatni és elmondani a lelki problémádat, de egy normális dubstep zenét elkészíteni sokkal nehezebb, mint azt bárki is gondolná.Skrillex azt csinálja amit szeret, a nagy rockerok is azt csinálták,nem tehet róla, hogy híres lett, és az emberek nem értik e zenéjének a lényegét.

Na de, ezt itt mind hiába írtam le...csimpánznak hiába adsz telefont, nem fogja kihívni vele a mentőket.

Végsősoron azt hallgatsz amit akarsz,minden zene sajátos és személyre szóló.A személyiséged nem attól lesz jobb vagy rosszabb, hogy milyen zenét hallgatsz,a zenei ízléseddel csak kihangsúlyozod a hangulatodat.

2013. aug. 6. 12:02
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Aki a Maroon 5-ot fikázza, arra mérges vagyok! Őket imádom. A többit mondjuk nem hallgatom, kedves kérdező, falra mászom a legtöbbtől. Főleg Nicki Minaj. Hát őt nem bírom...

OneRepublic, Coldplay, Bastille <-- az én stílusom. :) De imádom még Owl City-t is. Beatles, Billy Talent, Blink 182.

Jó, ez elég vegyes.

2013. aug. 16. 12:53
 26/36 anonim ***** válasza:
51%
erre csak annyit mondok hogy: Baj van! amúgy az utólsóval értek egyet öld meg magad belőled úgyis van sok és a szerveidből a családod meggazdagszik
2013. aug. 16. 18:38
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
attól még hogy az elemefajó izének van egy száma aminek az a címe hogy Party Rock attól még nem lesz rockzene. a Nirvana-nak is van Lithium meg Silver c. számuk mégsem kémikusok.
2013. aug. 17. 10:18
 28/36 anonim ***** válasza:
Aha. Mert már csak a rock a zene mi? Na elmehettek a sóhivatalba. -.-
2013. szept. 10. 21:25
 29/36 anonim ***** válasza:
Hú, légyszi, ha már electro, akkor Daft Punk, vagy deadmau5, Justice. Ne szkrilexet és dávid guettát hallgasd.
2013. szept. 14. 18:28
 30/36 anonim ***** válasza:
Egyetértek 3-assal..de Avril is tud visszafogott leni..xd
2013. szept. 14. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!