Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek, Metálosok! Mikor...

Rockerek, Metálosok! Mikor tértetek át erre a műfajra?

Figyelt kérdés
Hány éves korotokba kezdtetek el rockot vagy metált hallgatni? előtte mit hallgattatok? mostani popzenéket megutáltátok emiatt? csak normális válaszokat! köszi :)
2013. jan. 28. 20:33
1 2 3
 21/23 Zenon ***** válasza:
100%

14 évesen kezdtem el magamtól, tudatosan zenét hallgatni, előtte nem érdekelt, ami a rádióból, tévéből ment, de nem volt nagy jelentősége. A furcsaság, hogy "kénytelen" voltam apám lemezeiből mazsolázni, mert akkor még nem volt net. :)

Ő heavy és trash, főleg speed metál zenéket nyomatott, de a legtöbb nem tetszett, aztán 16 éves koromra fokozatosan kitapostam a saját ízlésemhez vezető utat, de rock és metál vonalon főleg. 18 éves koromtól hallgattam 1-2 oldschool rap számot, főleg a 90' retro disco jött be, mert felidézte a gyerekkorom. :) De a rock maradt az első mindig. Nyitott voltam, de a régi kedvencek végig kísértek.

2014. jan. 13. 18:06
 22/23 FilippoLippi válasza:
100%
Egész gyerekkoromban apám hallgatta mindig az igazi, ősi, klasszikus rockzenét. Kb. 11-12 éves koromig azt hallgattam, amit mindenki más hallgatott, ami akkor népszerű volt. Nekem akkor jött az áttörés, amikor elkezdtem gitározni és meghallottam először tudatosan a Stairway to Heaven-t. 14 évesen jött egy elég hitvány "kilengés" a Hollywood Undead nevű bandával, amit ma már csak poénként kezelek :D. Utána teljes visszazökkenés és ma már olyan kevésbé híres -de annál jobb- zenekarokat (is) hallgatok, mint az Emerson Lake and Palmer, Ten Years After, néha King Krimson, szóval a klasszikusok, de nálam egész életemben a Led Zeppelin lesz a legmeghatározóbb zenekar. :D
2014. ápr. 20. 09:46
 23/23 Qufilus válasza:
100%

~8 éves koromig neoton família, akkor robbant be gőzerővel a Tankcsapda. Egy évvel rá a Pokolgép, majd a nagy áttörés, ami a keményebb és a külföldi zene felé vitt, a Slipknot. 10 éves koromban megismerkedtem az Avenged Sevenfolddal is, szerelem volt első látásra, és azóta minden látásra is az.

Talán még a Slayert emelném ki, mert imádom a zenéjüket, és a srácukat, igazán kivételes banda, pont olyannyira, mint a Sevenfold.

A pop-ot és a hasonló förmedvényeket tiszta szívemből rühellem. Nem tudom, mi váltja ki ezt a reakciót, de mintha kínoznának, olyan popot hallgatnom, pedig már több iniciatívát is tettem a megszeretésére...

2014. aug. 19. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!