Rockerek, Metálosok! Mikor tértetek át erre a műfajra?
14 évesen kezdtem el magamtól, tudatosan zenét hallgatni, előtte nem érdekelt, ami a rádióból, tévéből ment, de nem volt nagy jelentősége. A furcsaság, hogy "kénytelen" voltam apám lemezeiből mazsolázni, mert akkor még nem volt net. :)
Ő heavy és trash, főleg speed metál zenéket nyomatott, de a legtöbb nem tetszett, aztán 16 éves koromra fokozatosan kitapostam a saját ízlésemhez vezető utat, de rock és metál vonalon főleg. 18 éves koromtól hallgattam 1-2 oldschool rap számot, főleg a 90' retro disco jött be, mert felidézte a gyerekkorom. :) De a rock maradt az első mindig. Nyitott voltam, de a régi kedvencek végig kísértek.
~8 éves koromig neoton família, akkor robbant be gőzerővel a Tankcsapda. Egy évvel rá a Pokolgép, majd a nagy áttörés, ami a keményebb és a külföldi zene felé vitt, a Slipknot. 10 éves koromban megismerkedtem az Avenged Sevenfolddal is, szerelem volt első látásra, és azóta minden látásra is az.
Talán még a Slayert emelném ki, mert imádom a zenéjüket, és a srácukat, igazán kivételes banda, pont olyannyira, mint a Sevenfold.
A pop-ot és a hasonló förmedvényeket tiszta szívemből rühellem. Nem tudom, mi váltja ki ezt a reakciót, de mintha kínoznának, olyan popot hallgatnom, pedig már több iniciatívát is tettem a megszeretésére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!