Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek, Metálosok! Mikor...

Rockerek, Metálosok! Mikor tértetek át erre a műfajra?

Figyelt kérdés
Hány éves korotokba kezdtetek el rockot vagy metált hallgatni? előtte mit hallgattatok? mostani popzenéket megutáltátok emiatt? csak normális válaszokat! köszi :)
2013. jan. 28. 20:33
1 2 3
 1/23 harmincharom ***** válasza:
100%
13 évesen kezdtem, előtte azt hallgattam, amit az átlag velem egykorúak, popot, meg minden mást, amiket még szoktak. Most 14 vagyok, de nem utáltam meg, csak nem igazán kedvelem. Végül is tiszteletben kell tartani más műfajok zenéit is:D
2013. jan. 28. 20:43
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

10 évesen kezdtem el rock-ot hallgatni de már megtértem és rappet hallgatok hála 2Pac-nak:D Popzenét meg így is utálom:D

F/16

2013. jan. 28. 20:52
 3/23 GLadislaus ***** válasza:
100%

Én olyan 13-14 éves koromban kezdetem rá felfigyelni. Az első dalok, amire felfigyeltem a Europe-tól a Final Countdown, az Accepttől a Metal Heart, a Twisted Sistertől a We're Not Gonna Take It, Bon Jovi, Kiss, ilyenek. Előtte olyanokat hallgattam, mint a Modern Talking és társai, meg ami a rádióból folyt, szinte mindent. (Ez még a nyolcvanas évek volt.)Elkezdtem Pokolgépet, Ossiant hallgatni.

Egy darabig ment párhuzamosan. Aztán a 90-es években hallgattam a metal mellett az akkor menő, mainstream rockot (alternative rock, ilyenek) a metalból jött a Metallica és hasonlók.

Mostanában már szinte mindegyik alfaj jöhet, a glam és nu metal nem annyira izgat fel, meg metalcore-ért sem annyira lelkesedem, inkább a folk, a progresszív, a neoklasszikus, szimfonikus metal áll hozzám közel.

A mai popról nem tudok nyilatkozni, nem sok közöm van hozzá. Sok mindent hallgatok a metal mellett is, de azt nem.

2013. jan. 28. 20:58
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig azt hittem hogy 17-18 évesen kezdődött, de aztán egyszer a kezembe akadt a legelső videoklip gyűjteményem amit 12-13 évesen csináltam és tele volt és lightos rockzenékkel, Bon Jovi, ZZTop, Doors, Europe, Aerosmith, ilynek. Szóval valszeg már akkor elkezdődött, csak nem tudtam róla :D
2013. jan. 28. 22:13
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
kb. 14-15, előtte nálunk leginkább a rap volt a divat, meg akkori popzene, ez 90-es évek eleje. mostani popzenéről fingom nincs. én lemaradtam a New kids on the block, Sandra, Modern Talkingnál.
2013. jan. 28. 23:42
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Jobban belegondolva -hála édesapámnak- rockon nőttem föl. Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors mind-mind végig kísérték a gyermekkorom (5 éves koromban a "Riders On The Storm" volt a kedvencem, máig is az egyik legnagyszerűbb szám szerintem :)) . Utána 10 éves koromban volt egy kisebb kilengés, amikor popzenéket hallgattam, de szerencsére hamar ráuntam, le is tagadom ezt a korszakom. Onnétól kezdve pedig csak a rock! (Jó, ez így nem igaz, mert klasszikus zenét is szoktam hallgatni. :D)
2013. jan. 29. 00:15
 7/23 kojee ***** válasza:
92%
10-12 éves koromban kezdtem a rock/punk /thrash műfajt hallgatni: GnR, Moby dick,Tankard, Toy dolls. Előtte testvérem zenéit hallgattam: Dead or alive, technotronic, klf. A mostani pop zenét nem utálom, csak nem tartom valami sokra, folyamatosan nyúlják az underground stílusokat. Jelenleg meg minden fajta zenét hallgatok a kivételek kb.: sramli, mulatós, r'n'b, techno.
2013. jan. 29. 10:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
12 éves voltam, és a Tankcsapdával kezdődött a rocker korszakom, és azóta is tart 18 évesen ^^
2013. jan. 29. 13:21
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
8évesen, tesóm hatására Fall out boy, Good charlotte és társaik, aztán 10évesen rátaláltam a Green day-re, és a My chemical romanc-re majd 12évesen The offspring, Papa Roach, (innentől kezdtek rockerezni...)aztán 13évesen találtam rá a régiekre (mivel se családban se az osztályban senki nem hallgatott ilyesmit) Twisted sisters, AC/DC, Guns n'roses, Metallica, Black sabbath és Ozzy, Kiss stb. Aztán ezeket még mindig szeretem, (mármint azoktól kezdve, amiket 12évesen kezdtem el hallgatni) Most(14) Rammstein a kedvenc és a Papa roach :D de szeretem a Kornt, System of a down-t, Three days grace-t Theory of a deadman-t. Nem mondom magam se rocernek, se metálosnak, mert akkor úgyis mindig lesz egy okosabb, aki megmondja hogy mért nem vagyok az :D De a mostani popzenét nem szeretem, 1-2 kivételtől eltekintve
2013. jan. 29. 20:26
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban mindent meghallgattam,ami egy kicsit is dallamos volt.Aztán 12 éves korom körül,hallgattam pár rockbandát,ami eljuttatott a mostani zenei ízlésem felé.Ami nem más,mint a heavy metal.De hallgatok ezen kívül más műfajú zenéket is,ami épp megfog,van értelme és nem divatzene.De igazán a heavy metal áll hozzám a legközelebb.A mostani pop"zenét" nem tartom zenének.Mert értelmetlen.Másról sem szól csak a pózerkedésről,pénzről stb.A régi popzenével (80as évekbeli)pl semmi bajom.
2013. jan. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!