Rockerek, Metálosok! Mikor tértetek át erre a műfajra?
10 évesen kezdtem el rock-ot hallgatni de már megtértem és rappet hallgatok hála 2Pac-nak:D Popzenét meg így is utálom:D
F/16
Én olyan 13-14 éves koromban kezdetem rá felfigyelni. Az első dalok, amire felfigyeltem a Europe-tól a Final Countdown, az Accepttől a Metal Heart, a Twisted Sistertől a We're Not Gonna Take It, Bon Jovi, Kiss, ilyenek. Előtte olyanokat hallgattam, mint a Modern Talking és társai, meg ami a rádióból folyt, szinte mindent. (Ez még a nyolcvanas évek volt.)Elkezdtem Pokolgépet, Ossiant hallgatni.
Egy darabig ment párhuzamosan. Aztán a 90-es években hallgattam a metal mellett az akkor menő, mainstream rockot (alternative rock, ilyenek) a metalból jött a Metallica és hasonlók.
Mostanában már szinte mindegyik alfaj jöhet, a glam és nu metal nem annyira izgat fel, meg metalcore-ért sem annyira lelkesedem, inkább a folk, a progresszív, a neoklasszikus, szimfonikus metal áll hozzám közel.
A mai popról nem tudok nyilatkozni, nem sok közöm van hozzá. Sok mindent hallgatok a metal mellett is, de azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!