Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért olyan bunkók a rockerek...

Miért olyan bunkók a rockerek és metálosok?

Figyelt kérdés
És miért nézik le azokat akik, pl.disco zenét hallgatnak?
2010. aug. 14. 15:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%
Mert überkeménynek hiszik magukat. Amúgy hidd a discosok sem jobbak.
2010. aug. 14. 15:45
 2/19 anonim válasza:
94%
Nem mindegyik bunkó. Én Rocker vagyok és én eltudok beszélgetni mindenféle zenei stilusú emberrel. De amúgy összes zenei stilusú emberek között is vannak bunkók.mert pl. technosok meg folyamatosan beszólnak a rockereknek.
2010. aug. 14. 15:47
 3/19 anonim válasza:
81%
Én metálos vagyok, de eddig csak egy(!) ember mondta rám, hogy bunkó vagyok (akkor igaza is volt). És én pl azért nézem le a discosokat, mert az nem zene, amit ők hallgatnak, hanem számítógépes zaj. És ahogy már előttem is írták, vannak bunkók és normális emberek is minden zenei műfaj kedvelői között....
2010. aug. 14. 16:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok bunkó, csak azzal, aki megérdemli. Ez is egy sztereotípia.

Nem nézem le a diszkósokat, addig, amíg ők sem néznek le, a metál zenéért. Sőt, a barátaim mind diszkó zenét hallgatnak, mégis jóban vagyok velük.

2010. aug. 14. 17:30
 5/19 anonim ***** válasza:
16%

16:57-es üzenethez

Számítógépes zaj? Tudod egyáltalán, mi az a disco zene? Nem tudom, mennyivel kevesebb egy Kool and the Gang vagy egy Bee Gees, mint a 4 akkordos Tankcsapda.

2010. aug. 14. 17:42
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Miért olyan bunkók a discosok és technosok?

És miért nézik le azokat, akik pl. rock zenét hallgatnak?

2010. aug. 14. 20:01
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem sem lenézem öket,hanem csak nem értem, hogy mire jó az , hogy fekete ruhában vannak.De tényleg miért jó az?

Hogy milyen zenét hallgatnak, az nekem mindegy.

2010. aug. 14. 20:49
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki olyan ruhában van,amilyenben szeret lenni.Ha valaki a fekete színt szereti,olyan ruhákat hord.Ezen miért kell kiakadni?:DNem szeretheti mindenki a rózsaszínt például:D
2010. aug. 14. 21:27
 9/19 anonim ***** válasza:
92%

ÉS miért jó, ha valaki fehér gatyát vesz fel ? TCk-sra nyírja a haját ? Légynapszemüveget visel ? Mire jó ?

Ugyanazt meg lehet kérdezni tőled is.

2010. aug. 14. 22:52
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
És miért jó az, ha valaki ezt vagy azt vesz fel egy valamilyen zene miatt? Van egy csomó ember (zenész is), aki nem jár sem rózsaszínben, sem feketében, nem hord csattokat, sem 86 db aranyláncot, nem hord bő gatyát, stb. Ember, aki szabadidejében hallgat valamilyen zenét....
2010. aug. 15. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!