Miért olyan bunkók a rockerek és metálosok?
És miért baj az, ha a zene szeretét ki szeretné nyilvánítani ?
Miért baj az, ha tetszik neki a bőrkabát/bakancs, vagy bőgatya/fuxok ? Ha ő így érzi jól magát és tetszik is neki, akkor miért ne öltözhetne így ?
Szerintem bunkók mindenhol vannak. Nem csak a rockerek között. Igen, vannak tahó rockerek. Nekem volt egy rocker pasim, hát az (magasan iskolázott ember létére) irtó nagy bunkó volt, ocsmány szokásai voltak (pl. folyton fingott).
De nem hiszem, hogy ez a rockerségéből fakadt. Alapból egy bunkó ember volt, ennyi.
Szóval szerintem ez általánosítás... nem a zenei stílus függvénye a bunkóság.
miért kell általánosítani?hülye vagy nagyon,ti néztek le minket,csak azért,mert nem gépi szarokból áll a zenénk és nem csak beszéd zenei alapon,hanem rendes hangszerekkel kell játszani!ezerszer összetettebb a zenénk ezeknél!
bunkókám.
Én egy 26 éves metálos csaj vagyok. Soha nem szóltam be senkinek a stílusa miatt. Ha diszkós, ha rapper vagy bármi más, semmi közöm hozzá. Engem viszont többször megszóltak a zenei ízlésem miatt a plázacicák és a tüc-tüc zenét kedvelők, és nem értem miért, hiszen én soha nem bántottam őket. Nekem az a meglátásom, hogy inkább a diszkós-rapper-technós emberek szólják meg a rockereket.
Amúgy az én barátaim közül nem "keménykedik" és nem képzeli felsőbbrendű lénynek magát senki, még a fiúk sem.
Én úgy vettem észre, hogy ez inkább a divatzenét kedvelőkre jellemző.
26/L
15. válaszolónak:
Egy átlag technós/diszkós, tudomást se vesz egy punkról, emósról.
Az egy dolog, hogy a te fajtád minden szarba belepofázik, és nem képes meglátni, az elektronikus zene szépségeit.
IGENIS a technón belül is vannak olyan stílusok, ahol az akusztikus hangszereket kombinálják gépdobbal, (esetleg akusztikus gitárral), ilyen pl. a Trance.
És ahoz, hogy valaki igazi Techno zenét tudjon készíteni, nem elég ismerni a program működését.
Tudni kell zongorán játszani, hogy aztán tudja kezelni a szintetizátort.
Mond csak ki szépen: SZIN-TE-TI-ZÁ-TOR.
Ez az a HANGSZER!!! ami egy techno zene készítéséhez alapfeltétel. Aztán jön csak a számítógép.
Az egy másik dolog, hogy a te fajtádnak nem elég kifinomult a zenei izlése. Éppen ezért képtelenek vagytok meglátni a kellemes szép zenét a Deep-Houseban, vagy a Tranceben.
Erre jó a Metal zene! SEMMI MÁSRA!!! Nem vagy képes meglátni a random dobpüfölésen és hangszálgyilkoláson, kívül másban a szép zenét. Mert hogyha nem is random dobpüfölés, és véletlenül van ritmusa, akkor az már majdnem olyan mint a Gabber zene, az pedig a techno zenének egy brutális ágazata.
Végszóba pedig azt ajánlom, hogy akkor szólogass be Technósoknak, Ravereknek, Minimalistáknak, és Trancereknek, amikor hajszálpontossággal, meg tudod határozi, hogy pontosan mi a neve annak a zenei stílusnak, amit éppen hallassz.
UGYANIS! A Techno egy gyűjtőfogalom, amibe ha bővebben belepillantassz kitárul előtted az elektronikus zene MINDEN ALSTÍLUSA, és kombinációja. (Ugyanis több 20-30 féle techno létezik, és a nagy részüket ÖSSZE SE LEHET HASONLÍTANI!
Egyszóval több időt nem is pocsékolok rád, mert azok akik megtudják látni a szépet a Technoban, azok ezerszer többet érnek, mint az ilyen metal-punk félék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!