Kb. hány éves korukban lesznek rockerek, punkok, metálosok stb. a fiúk?
Szerintem kb. 12-15 éves korukban a legfogékonyabbak az emberek bizonyos dolgokra, mint akár pl. a (valamilyen) zenehallgatás. Feltételezem ezekben a korokban kezd el kialakulni az emberek stílusa, ízlése, de talán nevezhetjük ezt az útkeresés éveinek is. Tehát pl. az, hogy valaki tiniként rokkerré kezd alakulni (direkt nem azt írom, hogy válni), még egyáltalán nem biztos, hogy néhány év múlva kő rokker lesz belőle, viszont ha a húszas éveiben is rokkot hallgat, akkor talán már elmondható róla, hogy rocker (pláne, ha stílushoz kapcsolható életmódot él :)) ) ...
Én kb. 17 éve hallgatok rock / metal zenét :))
én 12-13 éves korom óta halgatok rockot, metalt :D
14/L
:D
hát azt mi nem bírjuk meg sztem nem is tudjuk megmondani hogy mikor lesz a környezetedben olyan valai, aki ugyanazt a stilust szereti mint te... :S
de regisztrálj bizonyos oldalakon, pl. www.poznanici.com
vagy iwiw, myvip...
és itt keresgélj, én is ott kötöttem barátságokat olyanokkal akik ugyanazt szeretik mint én :)
Én 8 évesen kezdtem a HIM-el, és modtanra már black/death/doom metalt hallgatok.
14/L
Én három és fél éve még minden mocskot hallgattam. (mocsok = diszkózene és alfajai, esetleg rap...), aztán elkezdtem gitározni; fél év után már csak hangszeres zene volt a gépemen. Aki játszik valami hangszeren az elítéli a diszkózenét, mert megtanulja, hogy mi a jó. Csak a rockerek tudják, hogy mi a jó, mert ők már megtalálták az egyik legigényesebb műfajt.
Most 17 éves vagyok, voltam sok koncerten (többek közt: Iron Maiden, AC/DC) és érzem, hogy soha nem fogok megváltozni.
Kedvencek: Komoly zene, Blues, Rock, Metal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!