Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kb. hány éves korukban lesznek...

Kb. hány éves korukban lesznek rockerek, punkok, metálosok stb. a fiúk?

Figyelt kérdés
Akik ezekbe a csoportokba tartoznak, légyszi mondják meg, hogy mikor lesz a környezetemben olyan fiú, aki azt a zenét szereti amit én :)
2008. aug. 27. 09:34
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Hat en peldaul 15 eves koromban kezdtem el halgatni a rockot.
2008. aug. 27. 09:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinél változó.
2008. aug. 27. 10:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden korcsoportban láttam már rockereket, mármint a barátom már 7 évesen is rockot hallgatott, mert az egész család rocker. De van mindenféle, lehet csak te keresed őket rossz helyen.
2008. aug. 27. 13:27
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az a tapasztalatom,hogy a pasik később kezdik el a rockot,metált hallgatni,mint a lányok (de ez függ attól,hogy ki miért hallgatja).Pl.volt egy ismerősöm,az hatodikos korábn már nagyon nyomta a slipknotot,de mostanra,18 évesen még hallgatja,de elektroniku zenét is (megkomolyodott).A barátom 18 éves korában kezdte el hallgatni a Nirvanát,mondanivaló meg ilyesmi miatt,ő 24 most,és ritkábban hallgatja már. Szóval változó... de valahogy kinő belőle az ember,mármint hogy fontos a fekete ruha meg az acélbakancs,persze a rockot,metált attól függetlenül hallgatja az ember.
2008. aug. 27. 21:15
 5/15 anonim válasza:
62%
én 13 éves koromtól kezdtem green dayt és hasonlót hallgatni, most 16 vagyok és a static-x a kedvenc ^^ de csak néha vagyok full feketébe, a bakancsot utálom, de most veszek egy old school converse-t =)
2008. aug. 31. 15:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb. 12-15 éves korukban a legfogékonyabbak az emberek bizonyos dolgokra, mint akár pl. a (valamilyen) zenehallgatás. Feltételezem ezekben a korokban kezd el kialakulni az emberek stílusa, ízlése, de talán nevezhetjük ezt az útkeresés éveinek is. Tehát pl. az, hogy valaki tiniként rokkerré kezd alakulni (direkt nem azt írom, hogy válni), még egyáltalán nem biztos, hogy néhány év múlva kő rokker lesz belőle, viszont ha a húszas éveiben is rokkot hallgat, akkor talán már elmondható róla, hogy rocker (pláne, ha stílushoz kapcsolható életmódot él :)) ) ...

Én kb. 17 éve hallgatok rock / metal zenét :))

2008. szept. 2. 16:24
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

én 12-13 éves korom óta halgatok rockot, metalt :D

14/L

:D

hát azt mi nem bírjuk meg sztem nem is tudjuk megmondani hogy mikor lesz a környezetedben olyan valai, aki ugyanazt a stilust szereti mint te... :S

de regisztrálj bizonyos oldalakon, pl. www.poznanici.com

vagy iwiw, myvip...

és itt keresgélj, én is ott kötöttem barátságokat olyanokkal akik ugyanazt szeretik mint én :)

2009. jan. 8. 12:53
 8/15 anonim válasza:
95%
13
2009. jún. 2. 21:39
 9/15 anonim ***** válasza:
98%

Én 8 évesen kezdtem a HIM-el, és modtanra már black/death/doom metalt hallgatok.

14/L

2009. jún. 28. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Én három és fél éve még minden mocskot hallgattam. (mocsok = diszkózene és alfajai, esetleg rap...), aztán elkezdtem gitározni; fél év után már csak hangszeres zene volt a gépemen. Aki játszik valami hangszeren az elítéli a diszkózenét, mert megtanulja, hogy mi a jó. Csak a rockerek tudják, hogy mi a jó, mert ők már megtalálták az egyik legigényesebb műfajt.

Most 17 éves vagyok, voltam sok koncerten (többek közt: Iron Maiden, AC/DC) és érzem, hogy soha nem fogok megváltozni.

Kedvencek: Komoly zene, Blues, Rock, Metal.

2009. aug. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!