Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek, Metálosok! Mikor...

Rockerek, Metálosok! Mikor tértetek át erre a műfajra?

Figyelt kérdés
Hány éves korotokba kezdtetek el rockot vagy metált hallgatni? előtte mit hallgattatok? mostani popzenéket megutáltátok emiatt? csak normális válaszokat! köszi :)
2013. jan. 28. 20:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
először még 10 évesen Avril Lavignet hallgattam ami pop-rock, és utánna 11-12 évesen már sum41 és blink182 és greenday-t mostmeg mindenfélét :P 14/l
2013. jan. 30. 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
14/L vagyok és 2 éve kezdtem komolyabban ezt hallgatni, bár előtte is sokszor hallgattam, mert az apám és a nővérem is rock zene rajongók. Amióta ezt hallgatom, azóta kicsit megutáltam a popzenét, amiért korábban odavoltam. Már nem kedvelem a popot, régebben is csak azért rajongtam érte, mert szinte elvárás volt a régi sulimban.
2013. jan. 30. 19:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 éves koromig mindent halgattam ami a radioba volt vagy (mert apam is azt hallgatta) pink floydot vivaldit mozartot.Amikor M.Jacison meghalt kezdtem egyre kevesbe szeretni a popot. Ilyenkor jatszottam a Need for speed most wanteddal amiben jo rap szamok es egy par metal is volt igy elkezdtem rapet hallgatni. A kedvenc szamom a jatekban a Static-X skinnyman-je volt kerestem meg hasonlo szamokat hallgatni. Most Static x Deathstars Cans Blue Stahli Powerman5000 es hasonloakat hallgatok neha komolyzenet 15/f
2013. febr. 1. 09:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
10 éves korom óta vagyok rocker a legjobb haveromnak köszönhetően. :) Kapott egy DVD-t ami tele volt rock számokkal és ahogy meghallottam,nem bírtam leállni. Természetesen System Of A Down,Drowning Pool,Nightwish és még sok hasonló számot hallgattam de mostanában: SlipKnoT,Papa Roach,Five Finger Death Punch (kedvencem :P) Rammstein és még sok hasonló Nu-metal és heavy metal számokat hallgatok.
2013. febr. 2. 14:50
 15/23 anonim válasza:
100%

Én 8 évesen kezdtem rockot hallgatni..azaz 9 éve.. akkor mentem el életem első koncertjére, Iron Maidenre :) Metált csak kb 2-3 éve hallgatok:)Előtte nem igazán foglalkoztam a zenével, a rádió ment mindig, szóval mindent meghallgattam.

A mostani popzene, nem zene.

2013. febr. 4. 14:06
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... 11 éves koromban kezdtem el Kárpátiát hallgatni, előtte nem nagyon hallgattam semmit, aztán szépen fokozatosan találtam magamnak sok más rock meg metál bandát is és azóta is ezeket hallgatom, néha keményebbet, néha lightosabbat, hangulatomtól függően. :)
2013. febr. 4. 19:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
19:42 még annyit hozzáteszek, hogy most 16 éves vagyok... ;)
2013. febr. 4. 19:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Mióta az eszemet tudom rockot, punk-rockot hallgatok. Soha nem hallgattam mást, nem is tetszenek. Egyesek lehet elfogultnak tartanak, de én nem vagyok olyan nagyon nyitott zenei téren, ez tetszik, ezt hallgatom. Az anyukám is a rockot szereti, szóval kissé adott is volt a dolog. A pop-ot sose szerettem, nekem nyávogásnak tűnik.

15/L

2013. febr. 20. 17:54
 19/23 anonim válasza:
100%

13 éves voltam, amikor az unokatesóm jótékony hatására áttértem a rockra. Most 19 vagyok. Rihannát, David Guettát és a többi borzalmat hallgattam régebben. Szerencsére elmúlt. :D

L

2013. máj. 4. 16:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy vesszük, amióta megszülettem, rockot és metalt hallgattam, hála apámnak, aki tanár létére nagy metalista xD. A legelső kedvenc zeném, amire emlékszem az Iron Maiden-től a When The Wild Wind Blows volt. Aztán, 9-10 éves koromban volt egy időszak, amikor nem mertem felvállalni, h mást hallgatok, ezért elnyomtam magamban a rockert, és hallgattam én is a popzenéket, amit mindenki. 12 évesen úgy döntöttem, véget vetek ennek, mert ki a francot érdekel, hogy mások a mai b*zis együtteseket (Bieber, és társai), vagy éppen mosógépfrekvenciát (konkrétan Skrillexre gondoltam) hallatnak. Számomra ez nem igazán számít zenének.
2013. júl. 11. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!