Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedves One Direction fanok,...

Kedves One Direction fanok, kedves "Directionerek". Azzal tisztában vagytok hogy?

Figyelt kérdés

A ti kedvenc zenekarotok egy média által felfuttatott ocsmány erkölcstelen névlopó, és halottgyalázó zenekar?

Elmondok nektek egy szép történetet: Mitch Lucker a Suicide Silence énekese aki 2012. November 1.-jén motorbalesetet szenvedett és meghalt. Ezek után a "Directionerek" tele spammelték a zenekar fb oldalát olyan ocsmányságokkal hogy:

- Megérdemelte a rohadt sátánista (Hozzáteszem soha nem volt az)

- Biztos emo-s volt és felvágta az ereit

és hasonló kedves dolgokkal. Erre Mitch felesége megkérte a One Direction tagjait hogy ezt mégsem kéne és kérjenek bocsánatot. A One Direction válasza erre az volt hogy: Teljesen egyetértünk a rajongókkal.

Akkor kérdem én: Miért is olyan nagy zenekar a One Direction? Miért is szeretitek ennyire őket? Jaaa mert cukik, édik, nagyon jól tudnak énekelni... Biztosan én vagyok a hülye hogy kérdőre vonlak titeket hogy mégis mit lehet szeretni egy 2 éve alakult bandába akik a Brit X-faktorba még győzni sem tudtak, és egy sokkal értékesebb zenész halálán meg röhögnek, és meggyalázzák az emlékét. Gratulálok!

2013. jan. 12. 23:18
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Wáu emberek most komolyan ezen veszekedni? Jó azt odáig értem, hogy szarul esett, hogy ilyeneket mondtak róluk eddig oké. DE! Minek azon ennyit elveszekedni, hiszen nem tudjuk, hogy nekik ezt kellett-e volna mondaniuk, vagy csak úgy kimondták, vagy egyszerűen a One Direction nem is mondta hogy ugyanez a véleménye. Persze ez is csak egy nézőpont, a másik meg hogy nem tudnak énekelni. Most nem őket fogom védeni, csak úgy az összes énekest:

lehet hogy egyszerűen csak simán olyan dalokat adtak nekik, ami nehézséget okoz. Pont. Ennyi. Mellesleg én se vagyok értük oda, de akkor is, ha most őket szidod, akkor nem ugyanolyan vagy mint ők? A directi izéket szidjátok, tehát lesüllyedtek a szintjükre ezáltal, ugyanolyanok vagytok mint ők. Akkor most mi értelme van ennek az egésznek? Mármint a kérdésnek van, de azzal hogy másokat szidunk, ezzel úgymond "követve" őket nincs. Csak ennyi.

2013. jan. 23. 17:47
 22/28 laluus válasza:
60%

Először is: igen, van egy pár (na jó, sok) őrült directioner akik bármire képesek.....és mivel magam is directioner vagyok, ezért elég sértő és furcsa, hogy mit meg nem tesznek néha.....

Másodszor: HONNAN TUDOD, HOGY MAGA A ONE DIRECTION IS AZT MONDTA, HOGY EGYETÈRTENEK A RAJONGÓKKAL? OTT VOLTÁL VAGY MI? NEM HINNÈM HOGY BÁRHOL IS TALÁLNÁL RÁ BIZONYÍTÉKOT....HAJRÁ ;)

2013. márc. 17. 21:59
 23/28 anonim válasza:
Huh, na jó ez tényleg durva, de szerintem az 1D nem válaszolt. Directioner vagyok, de imádom a rockot, emo zenéket, metált stb.. Az őrült rajongókkal már tele van a nem létező faszom is. Mi a francért kell beleszólni más dolgába? -_-"
2013. ápr. 3. 09:23
 24/28 anonim válasza:
55%
féltékeny szagot érzek. fürödjetek meg ;).
2013. ápr. 23. 14:19
 25/28 Enci98 válasza:
Lehet, hogy késve válaszolok. Na mindegy. Szóval, hogy én is directioner vagyok. Először is a One Direction-nek nincsen fb-je csak álnéven. A másik attól, hogy a rajongók ezt csinálták (de nem mindegyik szóval nem kéne általánosítani) attól még a fiúk nem hibásak. Mellesleg tisztelem Mitch Lucker-t. :) Ennyi a véleményem.
2013. máj. 12. 19:38
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
ÚR ISTEN:!!!!.erről nem tudtam kedves kérdés kiíró,köszönöm hogy ezt megosztottad velem.Most írnék olyat hogy az összes ilyen fsz gci ott d*glene meg ahol van.hogy jönnek ezek az elkényeztetett majmok ahhoz hogy más halálán egyáltalán röhögjenek.?!.szégyelljék el magukat.-.-...ha nem szerettem volna Mitch-t akkor is gyomorforgatónak találnám ezt de így hogy IMÁDOM őt így szétvet a düh hogy ilyen rosszlelkű emberek vannak...SZÉGYEN.!!!!!.Mitch Lucker nyugodjon békében.!.:'(
2014. febr. 20. 15:45
 27/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem érdekel de én akkor is szeretem őket és Directioner maradok és nem bántsátok őket!! tisztelet a kivétel!!
2014. aug. 6. 12:46
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyik one direction tagnak se lesz soha családja. Ők annak szentelik az életüket, hogy boci boci tarkát énekeljenek a kis r****c rajóngóiknak, és megosszák közösséginn, hogy milyen b**i életmódot folytatnak. Nyugodjon békében Mitch. My hero is not dead to me.
2016. aug. 12. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!