Directionerek! Hogyan szerettétek meg a one direction-t? Miért szeretitek őket?
Figyelt kérdés
negatív komikat nem kérek.köszi..;)2012. dec. 20. 19:51
1/3 Török Szandra válasza:
Én először utáltam mert azt hittem ilyen nyálas pop zenét énekelnek de utána meghallgattam a What Makes You Beautifult és az a szám nagyon megtetszett így hallgattam több és több számot tőlük egyre többet tudtam meg róluk :D én már lassan egy éve leszek Directioner .. amióta megszerettem őket már azóta mindent tudok róluk ... nekem Niall a kedvncem mert olyan különc mint én és majdnem egyforma az életünk én nagyon imádom a One Directiont ♥♥♥ szval én nem negatívan komiztam mert directioner vagyok .. :DD és veled mi a helyzet?
2/3 A kérdező kommentje:
szia! köszi a válaszod!
én először a one thing idején hallottam róluk, de akkor nem különösebben érdekelt vagy ilyesmi..aztán a 2012-es mtv vma-n pont akkor kapcsoltam oda amikor átvették a legjobb dalnak járó díjat..és akkor bejátszották a WMYB-t. nagyon megtetszett a szám meg a fiuk is szimpik voltak. meghalgattam a számaikat, megnéztem a videónaplókat és egyre többet tudtam meg énis róluk. :))
nekem zayn a kedvencem mert...nemis tudom..először mindenkit egyformán szerettem, csak az egyik legjobb bnőmnek is zayn a kedvence és mindig róla dumált meg kérdezett meg ilyenek éshát...megszerettem :) <3
hát én nemrég óta vagyok directioner, de örökké az leszek! <3
2013. jan. 3. 20:46
3/3 anonim válasza:
Szia!:) Én is először a What Makes You Beatiful-t hallgattam meg de akkor különösebben még nem érdekelt. Aztán oszitársam egyre többet beszélt róluk és én így szerettem bele a One Direction-be. Nekem Louis a kedvencem:))♥♥ És imádom a számaikat de legjobban a Gotta Be You-t szeretem!!!:) Imádom a One Direction-t!!:))♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!