Directionerek! 2013-ban jön a 1D magyarországra?
Directioner vagyok! Az az álmom ,hogy egyszer élőben lássam őket és megérintsem valamelyikőjüket! És most BIZTOS ,hogy a szüleim nem engednének el egy koncertre.:'( 13 éves vagyok.A két tesómmal mennénk(14 és 16 évesek) a koncertre és egy felnőttel aki a bejáratig elkísér.Ismerem a szüleimet és biztos vagyok benne ,hogy nem engednének el.Anyagilag is nagyon rosszul állunk.:( Messze lakunk a fővárostól így sokat kellene utaznunk(kb. 2-3 óra ).Ha körülbelül 2-3 év múlva jönnek már az egyik tesóm felnőtt lesz és én is sokkal nagyobb leszek.Akkor már el tudnánk menni és addig spórolnánk némi pénz legalább a belépőre.Kérlek Directionerek mondjátok azt ,hogy csak pár év múlva jönnek ide! Nem akarom azt ,hogy tudjam ,hogy itt vannak és nem tudok elmenni oda...:'( Ez lenne a legnagyobb fájdalom amit csak érezhetek.Egyszerűen imádom őket(nem szeretném ,hogy utáljátok őket,hiszen senkit sem szabad utálni.Istenkém ezt nem akarja. :''| ).Nagyon fájna az a tudat ,hogy nem találkozhatok azzal az öt fiúval(pedig meg lenne rá az esély) akit a legjobban szeretek.
-Mi a véleményetek?(írjatok jó sokat)
-Mikor jönnek ide?
-Mennyibe kerül egy belépőjegy(kb)
Ui.: Kicsit elérzékenyültem.(Kérlek ne nevessetek ki,és nem szeretném a directionatorok véleményét olvasni).Köszönöm!
Jézusom. Mi lesz ebből? Új vallás?
Viccet félretéve. Nem vagyok Direction-nemtudommi, de azt hallottam hogy egy éven belül Európába jönnek.
Naaa nyugi!! Én megértelek... vagyis átérzem mit érzel :) Én utoljára azt hallottam hogy 2014-ben jönnek ide Mo-ra, de ez egyáltalán nem bizti, csak olvastam valahol...
egyébként attól még hogy Európába jönnek, nem biztos, hogy ide is jönnek... érted.
Itt valaki kérdezett a jegyekről: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3316679-egy-..
Egyébként nincs más nagykorú akivel elmehetnél a tesóidon kívül?
Elenged anya.De ő tudja szerintem ,hogy annyi pénzt biztos nem szedünk össze.Am meg az első sorba mennyibe kerülne a hegy (FT-ba írjátok!)?
Biztos ,hogy nem jönnek ide? Mert én úgy hallottam ,hogy 2014-ben errefelé fognak turnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!