Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedves One Direction fanok,...

Kedves One Direction fanok, kedves "Directionerek". Azzal tisztában vagytok hogy?

Figyelt kérdés

A ti kedvenc zenekarotok egy média által felfuttatott ocsmány erkölcstelen névlopó, és halottgyalázó zenekar?

Elmondok nektek egy szép történetet: Mitch Lucker a Suicide Silence énekese aki 2012. November 1.-jén motorbalesetet szenvedett és meghalt. Ezek után a "Directionerek" tele spammelték a zenekar fb oldalát olyan ocsmányságokkal hogy:

- Megérdemelte a rohadt sátánista (Hozzáteszem soha nem volt az)

- Biztos emo-s volt és felvágta az ereit

és hasonló kedves dolgokkal. Erre Mitch felesége megkérte a One Direction tagjait hogy ezt mégsem kéne és kérjenek bocsánatot. A One Direction válasza erre az volt hogy: Teljesen egyetértünk a rajongókkal.

Akkor kérdem én: Miért is olyan nagy zenekar a One Direction? Miért is szeretitek ennyire őket? Jaaa mert cukik, édik, nagyon jól tudnak énekelni... Biztosan én vagyok a hülye hogy kérdőre vonlak titeket hogy mégis mit lehet szeretni egy 2 éve alakult bandába akik a Brit X-faktorba még győzni sem tudtak, és egy sokkal értékesebb zenész halálán meg röhögnek, és meggyalázzák az emlékét. Gratulálok!

2013. jan. 12. 23:18
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#4 Válaszoltak, mert utána az egyik zenekar eléggé durván megvédte Mitch emlékét. Amúgy az eset azért felháborító mert a Suicide Silence 2002 óta a pályán van és elég nagy eredményeket értek el. És félreértés ne essék én itt nem támadok csupán kérdezek. :) Én nem sértem meg azzal a normális rajongókat szerintem, ha elmesélem mennyi elmebeteg rajongók vannak akik nem tisztelnek semmit. Eggyúton arra is rá akartam világítani ezzel a kérdéssel, hogy mennyire szomorú az hogy a média mennyire befolyásolja az egész köz, és zenei életet. Szerintem ez egy szomorú tendencia.
2013. jan. 13. 00:40
 12/28 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy én vagyok elmaradva de azt se tudom mi az a van dájreksön o.O... Ráadásul amit nem ismerek azzal nem is foglalkozok. Metalt hallgattok azt is a minőségi fajtából. Viszont kedves kérdező: Amit csinálsz, hogy a rajongókat támadod az bizony általánosítás. Most ha én beverem valaki orrát egy C.O.B-s póloban, vagy lefikázok egy másik zenekart, és a Bodomék azt mondják igazam volt akkor az összes bodomfan gyökér vagy csak én? Mitchet meg mint zenészt tiszteltem, de mint embert nagyon nem tudtam. A Metalon belül ő is a "pop" vonallal tört fel. Ha tetszik ha nem a death, és metalcore-ok azok sokkal inkább szólnak a divatmajmoskodó rétegnek, mint bármelyik másik metalstílus. Külsőre az összes banda ugyanúgynéz ki, ugyanazt a zenét játsza csak más név alatt. Nézz meg egy Asking alexandriát, egy Eye set to killt, vagy akár a Suicedéket. az összes a tipikus klisés piercinges, vasalthajú látványbanda, akik amellet, hogy nem rossz zenét játszanak tele vannak csupa klisével, és ha ismerősebb vagy metal berkekben akkor hallod, hogy a témáikat más bandák már jóval korábban letolták. Egyébként miért volt olyan nagy zenekar (stíluson belül) a Suicide? Csak mert pár srác/lány megtalálta benne a húdejólnéznekkiésközbenkurv@keményekbandát...

A másik gondom Mitchel, ő választotta, hogy szétkokózva/lőve, piásan elindul motorozni. Szerintem az ilyen megérdemli. Ez most szívtelenségnek hangzik de ismerősöék kocsijába már rohant bele szemből drogos motoros. A gyerekük meghalt, a motoros túlélte...

Szóval inkább Mitch Lurker, mint mondjuk egy pár gyerekes család.

2013. jan. 13. 05:55
 13/28 anonim válasza:
48%
hát ti furák vagytok én nagyon szeretem őket. Mondjuk mindnekinek megvan ról a véleménye és ezért senkít sem ítélek hisz minndekinek más az izlése. Szerintem a tehetség kutatóban azért nem nyertek mert az ilyenfél e sorozatokban sohasemn az nyer aki tehetséges. Attól még hogy a Directionerek gyaláztak egy hallott férfit arról nem a fiúk tehetnek szerintem. Olyant meg nem hinném hogy mondanak hogy igen persez mi teljesen eggyet értün ka rajongókkal ne higgyettek már az ilyen pletyka oldalaknak.. És én pl nem azért szeretem őket mert cukik meg édik.Lehet hogy a lányok 98%-nak azért jönnek be mert "olyanok amilyenek"! Én mindnenkitől elfogadom hogy nem szereti se a 1D se Justin se Taylort se Selenát stb stb. De azért ez már nem gyerekes?(ez nem neked szól hanem az olyanoknak akik leb*zizzák őket) Én azt is elfogadom hogy igen szinte bábok ként vannak mozgatva hisz felvállalták a sztárságot, és nem ők irányitják az életüket.. Nekem ez a véleményem :)
2013. jan. 13. 10:39
 14/28 anonim ***** válasza:
32%

Na álljunk meg egy percre. Lehet hogy sok lány azért szereti őket, mert cukik meg minden,de!

Én pl.:szeretem mert baromi jól énekelnek!

Szerintem nem kéne izélni a mások ízlését!

2013. jan. 13. 10:45
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
a kérdezővel egyet értek! eddig is utáltam az one directont és most h ezt megtudtam most még jobban gyűlölöm..-.-
2013. jan. 13. 12:57
 16/28 anonim ***** válasza:
Már nem azé de nem Ertelek titeket egy honnan tudjátok, hogy ők maguk személyesen voltak..... Azért mert ezt láttátok a pletykarovatokban hát ok kettő ez az oldal értelmes kérdések moatt jött létre nem arra hogy fikkázzanak egyes személEket/dolgokat ha valami bajod van biztosan találsz rá megfelelő oldalt, de szerintem ez nem az!! Èn megértem hogy nem mindenkinek ugyan azva zenei izlése, de a véleményem mehtartom magamnak..
2013. jan. 17. 21:42
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az egész hülyeség... Senkinek nincs "joga" védeni, vagy mocskolni őket. Amit a lapok írnak annak a 90%-a kamu, senki nem tudja mi folyik valójában a falak között.

Én mellesleg szeretem őket, de erre nem írhatok semmit, mivel ugye elég nagy rejtély, hogy mi is az igazság, vagy hogyha van is alapja a dolgoknak, akkor, hogy mi oknál fogva nem válaszoltak/válaszolhattak.

2013. jan. 17. 23:43
 18/28 anonim ***** válasza:
4%
attól ők még cukcsik
2013. jan. 19. 01:26
 19/28 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező! Azzal tisztában vagy, hogy öt ismeretlen fiút utálsz, mert nem szereted a zenéit és, mert olvastál róluk egyetlen egy cikket, amit ki tudja, hogy ki írt és hogyan állította be őket?! Én Directioner vagyok, de attól még én is utálom az olyan Directioner-eket akik ilyeneket írnak! Át sem gondolják mit írnak és nincsenek tisztában ennek a súlyával. De néhány kis csitri miatt nem fogom őket utálni!! Igazából miért foglalkozol velük ha nem szereted őket???
2013. jan. 19. 13:33
 20/28 okoska:) ***** válasza:
55%

azért légyszives ne általánosítsunk! 14,5 éves vagyok szeretem az 1D-t. Tulajdonképpen minden zenei műfajt meghallgatok, mert van benne valami érdekes ami megfog. (kivéve a tuc-tucos). De nem mennék bele a védőbeszédbe mert felesleges, nem miattam (1 directionertől) fog megváltozni a véleményed, de azért írok valamit.

Nem az 1D-t kell szidnod azért amit pár értelmetlen hülyegyerek írt a neten. Én személy szerint nem írtam nem szidtam Mitchet, de nem is búcsúztattam. Azt sem tudtam hogy miért halt meg, de most hogy elolvastam a kommenteket és megtudtam hogy drogosan ült fel a motorra és vezette azt. Hát azért ez több mint felelőtlenség. Nem hogy csak önveszélyes, de közveszélyes is volt. Nem mondom hogy megérdemelte, de azért nem kell olyan nagyon sajnálni őt, hiszen magának csinálta a bajt.

A másik hogy nem a One Directionnak kellene megnevelnie a rajongóit hanem azoknak a szüleiknek kellett volna olykor-olykor az asztalra csapnia.... Én úgy gondolom...

2013. jan. 21. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!