A Linkin Park a legjobb nu-metál együttes?
Egyébként az hogy Nu Metal csak egy skatulya.A Nu Metal az
Alt. Metal egy skatulyája.Tehát Nu Metal csak papíron léte-
zik.Magyarul a Nu Metal együttesek igazából Alternatív Metal együttesek.
ez olyan kérdés mintha megkérdeznéd melyik a legszebb szín.
Amúgy nekem az LP a kedvencem, lehet manapság divatosabb lett, de nem érdekel, ugyanúgy szeretem a mostani gépiesebb számaikat, talán jobban is, mivel, hogy utálom a metált, de az LP úgy eltalálta az én ízlésemet a metál és a pop között, hogy ott van lyuk, ahonnan semelyik irányba se. Még hasonló másik zenekart nem találtam :)
A Linkin Park első 3 albuma űberelhetetlen, remélem visszatérnek ugyenehhez a stílushoz.
Ja és a Slipknot pedig egy nagy rakás f*s és kész!!!!!! Elhúzhatnak a hörgős köcs*g énekesükkel a jó büdös fr@ncba!!!!!
A Slipknotot gyerekes, és műagresszív (ahogy már valaki írta, ez a "megmondó") szövegei miatt nem szeretik sokan (én szeretem a bandát, és inkább szégyellem, hogy ilyen jó hangzáshoz ilyen rossz szöveget sikerül írni, 1-2 kivétellel).
Emellett szintén írta valaki, a rajongótáboruk szintén ez a műagresszív, megmondó, csökönyösen buta gyereksereg.
Még egyszer leírom, én SZERETEM a bandát, csak próbáltam objektív maradni.
#10-es szinte pontosan azt írtad, amit én írtam volna, 2 kivétellel:
1. szerintem a Rage Against The Machine már tekinthető nu metalnak, de legalább a nu metal elindítójának.
2. én most a leghitelesebb/jobb nu metal bandának a Coal Chambert tekintem, amely bár régen feloszlott, 2011-ben újraalakult.
Egyébként nekem a Korn volt a kedvenc bandám sokáig, de az utolsó 2-3 albumban nem is a stílusváltozás okozott csalódást, hanem a beleélés elvesztése (az öregedésnek köszönhetően valszeg.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!