Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Linkin Park a legjobb...

A Linkin Park a legjobb nu-metál együttes?

Figyelt kérdés
Nálunk inkább csak divatból hallgatják de attól még.... háth nem tudom

2013. jan. 2. 20:52
1 2 3 4
 31/39 Tóth Szabolcs (RoMe ***** válasza:
Köszi Bizkit.:)
2013. márc. 28. 20:45
 32/39 Tóth Szabolcs (RoMe ***** válasza:
0%

Egyébként az hogy Nu Metal csak egy skatulya.A Nu Metal az

Alt. Metal egy skatulyája.Tehát Nu Metal csak papíron léte-

zik.Magyarul a Nu Metal együttesek igazából Alternatív Metal együttesek.

2013. márc. 28. 20:50
 33/39 anonim ***** válasza:
nem mondám, már nem is nu metált játszanak
2013. máj. 6. 14:18
 34/39 anonim ***** válasza:

ez olyan kérdés mintha megkérdeznéd melyik a legszebb szín.

Amúgy nekem az LP a kedvencem, lehet manapság divatosabb lett, de nem érdekel, ugyanúgy szeretem a mostani gépiesebb számaikat, talán jobban is, mivel, hogy utálom a metált, de az LP úgy eltalálta az én ízlésemet a metál és a pop között, hogy ott van lyuk, ahonnan semelyik irányba se. Még hasonló másik zenekart nem találtam :)

2013. jún. 18. 23:10
 35/39 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt szerintem mindenki így látja de a NU-Metal az azé alternative mert legtöbbször a rap játszik közre benne meg a durvulás mint metál. De ez általában az első albumokra vonatkozik mindegyiknél mert utána csinálna egy sikeres albumot ami jó meg minden de nem olyan mint az első pár mert az már könnyen emészthető nincs meg benne a kellő durvulás persze ezzel nem azt mondom hogy a SlipKnoT All Hope Is Gone nem jó mert überjó album de azért nem egy Iowa ahogy pl Bizkitnél is ott van a Significant Other az szerintem egy színtiszta NU de mondjuk a Bizkit lehet, hogy nem a legjobb példa mert ők valahogy a rap-et mindig beleviszik szóval csak ezt értem K@rvára lehet az alternative vagy NU attól még mindig csak K@ba@@ott metal. Ja és a SlipKnoT k@rvára nem szar!!!!!!
2013. júl. 2. 13:49
 36/39 anonim ***** válasza:
Nekem a SOAD egyértelműen, a Disturbedet is szeretem, de nekem nagyon hasonlítanak egymásra a számaik, a Lost Childrenen alig tudtam megkülönböztetni őket.
2013. szept. 3. 20:23
 37/39 anonim ***** válasza:

A Linkin Park első 3 albuma űberelhetetlen, remélem visszatérnek ugyenehhez a stílushoz.

Ja és a Slipknot pedig egy nagy rakás f*s és kész!!!!!! Elhúzhatnak a hörgős köcs*g énekesükkel a jó büdös fr@ncba!!!!!

2014. febr. 10. 20:08
 38/39 anonim ***** válasza:
Hallod utolsó ugyanazt kívánom én is neked amit te a SlipKnoT-nak!
2014. ápr. 17. 21:05
 39/39 dongsquad420 ***** válasza:

A Slipknotot gyerekes, és műagresszív (ahogy már valaki írta, ez a "megmondó") szövegei miatt nem szeretik sokan (én szeretem a bandát, és inkább szégyellem, hogy ilyen jó hangzáshoz ilyen rossz szöveget sikerül írni, 1-2 kivétellel).

Emellett szintén írta valaki, a rajongótáboruk szintén ez a műagresszív, megmondó, csökönyösen buta gyereksereg.

Még egyszer leírom, én SZERETEM a bandát, csak próbáltam objektív maradni.

#10-es szinte pontosan azt írtad, amit én írtam volna, 2 kivétellel:

1. szerintem a Rage Against The Machine már tekinthető nu metalnak, de legalább a nu metal elindítójának.

2. én most a leghitelesebb/jobb nu metal bandának a Coal Chambert tekintem, amely bár régen feloszlott, 2011-ben újraalakult.

Egyébként nekem a Korn volt a kedvenc bandám sokáig, de az utolsó 2-3 albumban nem is a stílusváltozás okozott csalódást, hanem a beleélés elvesztése (az öregedésnek köszönhetően valszeg.).

2015. aug. 14. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!