Ja, és amúgy "neszóljadleaslipknotot" mert nagyon, nagyon jó. Az utóbbi idők egyik legjobb együttese.
2013. jan. 13. 20:17
12/39 anonim válasza:
Nem értem hogy miért utálják sokan a Slipknot-ot!!! De miért? :O Mert annyira hörgős zenéket játszik? És?? Ők a fájdalmukat és a szenvedést írják bele a dalaikba!! Ez nem rossz hanem jó!! Hiszen a rock az erről szól :) csupa érzelmekről szól. Főleg azután kezdett/kezd a Slipknot még vadabb,pörgősebb de néhol finomabb zenéket játszani miután Paul a basszusgitáros meghalt!!! :( Sokan úgy tartják h a Slipknot-ot bűn hallgatni mert egy sz*r mert csak Corey (az énekes) csak hörögni tud!!! Dehogyis :D Az első kommentelő nagyon jól tette h Corey másik bandájának a zenéjét is belinkelte, így legalább előjön egy kép h Corey nem csak a hörgéshez ért!!!! Egyébként is a zord külső érző szívet takar!!! Slipknot-ot hallgatni nem bűn!! Ezért ne érezze senki sem magát gaznak... remélem érthető voltam :)
2013. jan. 17. 19:04
13/39 anonim válasza:
Én például azért , mert hiába vannak 9-en még ígyis nagyon szarok. És más együtteseket szidnak a koncertjeiken, és a maszkjuk rohadt ízléstelen, hányingergerjesztő mintsem ijesztő. Meg a nu metált alapból utálom.
Viszont a linkint még el tudom hallgatni slipfossal már vallatni lehet.
2013. jan. 28. 13:53
14/39 anonim válasza:
Meg a rajongóik is csak hülye köcsögök (többségük) akik keménynek hiszik magukat
2013. jan. 28. 13:55
15/39 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
Légyszives ne szóld le a Slipknotot b***g,hallod?
Mellesleg Bizkit nemrég mondta a Slipknot NEM Nu Metal!
Mellesleg a maszkokat nem azért találták ki,hogy riogassa-
nak bárkit is.
Egyébként a Linkin Park k*vára nem a legjobb Nu Metal banda.
A legjobbak:Godsmack,Korn,Disturbed.
(amúgy ezeken a felsorolt bandákon kívül (és ha netán a
SOAD és a Slipknot is az) nem szeretem a Nu Metalt)
2013. jan. 29. 17:57
16/39 anonim válasza:
Pacsit neked Tóth Szabi!! ;) Ott a pont a többi ülj le 1es :D
2013. jan. 29. 21:22
17/39 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
A Linkin Parkot is szeretem,ha valaki félreértette volna
Ja az előzőnek:ez vicc,vagy komoly?
2013. febr. 4. 21:16
18/39 anonim válasza:
Szerintem a slipknot egy szar , elmehetnek a búsba a homokos énekesükkel együtt -.-
gyűlölöm őket
2013. febr. 10. 16:14
19/39 anonim válasza:
krista ross: nobody cares. go fuck yourself.
Corey nem homokos, felesége van és gyerekei. Amíg itt szidod, ő azt sem tudja ki vagy, mert egy jelentéktelen senki vagy, és mondhatsz rá bármit, nem hatná meg, nem változtatsz ezen semmit.
Ennyit akartam, pá.
2013. febr. 10. 16:39
20/39 anonim válasza:
ne sírj picibaba , hallgasd csak a kis ratyi coreyt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!