A Linkin Park a legjobb nu-metál együttes?
Figyelt kérdés
Nálunk inkább csak divatból hallgatják de attól még.... háth nem tudom2013. jan. 2. 20:52
21/39 anonim válasza:
Mi értelme van a slipknotnak? Hogy ők a sorsüldözöttek, akiket mindenki bánt, de ők majd jól odamondják? Mert nekem ez jön le a szövegekről... Igényes? Szerintem nem, ugyanis kilencen nem tudnak olyan ütős zenét csinálni, mint a legtöbb háromfős zenekar... Szerintem nézz körül, nagyon sok jobb zenekar van, csak keresni kell :)
22/39 anonim válasza:
Ezt még Bunkó Bákszli (ha jól emlékszem) írta egy másik kérdésnél. Jól leégetted magad, mások válaszait másolgatod.
24/39 anonim válasza:
Akkor is mások válaszait másolgatod. Nem tudsz saját magadtól véleményt fogalmazni, mások szavaival élsz, egy kis csúszómászó vagy, semmi más, lilidoki.
És ne válaszolj erre, mert úgysem írok vissza,inkább megyek füvet nyírni a hóban, azzal is többre megyek, minthogy leálljak veled veszekedni.
25/39 anonim válasza:
attól hogy lopott a dumám még nekem van igazam!!!
26/39 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
Kezdem szeretni a Limp Bizkitet.
27/39 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
Slipknot,Soad,P.O.D.,LP,LimpBizkit,Deftones,Disturbed,Korn
4ever
van több is mint
Crazy Town,Coal Chamber,OT3P,Goodsmack
a Soulfly nem nu,de jó.
28/39 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
ja meg a Staind is jó
29/39 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
meg a Papa Roach
30/39 anonim válasza:
A System of a Down, Disturbed nem nu-metal, és a Deftones is csak sarkítva az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!