Van rajtam kívül olyan rocker aki szereti a LMFAO-t?
visszatértek.
tudjátok mit?? hallgassatok amit akartok, csináljatok amit akartok, csak húzzatok el gyakoriról. légyszi. mindenkinek jobb lesz.
Ha te rockot hallgatsz, ez mi, drága kérdező?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
"Kövesi Petra válasza:
Az egész rock egy divat és a képviselői se tehetségesek csak felmennek a színpadra nyomorékoskodni , az összes rockernek a tehetsége 0 , csak a nagy rock korszak miatt lettek sztárok. Ilyen például ozzy osbourne aki szerintem homoszexuális és pont ezért szeretik a tinilányok, mert jó b*zisan néz ki. De talán egy nap örökre eltűnik a rock és matad az ami Kííráááály : A DUBSTEP!!!!"
OFF
Jut eszembe, Ozzy Osbourne nagy betű és inkább a feleségét és a gyermekeit kérdezd meg, meleg-e. Amúgy hol élsz te? Tinip*csák és Ozzy???
OFF VÉGE
Én nem szeretem. :P
"Kövesi Petra válasza:
Az egész rock egy divat és a képviselői se tehetségesek csak felmennek a színpadra nyomorékoskodni , az összes rockernek a tehetsége 0 , csak a nagy rock korszak miatt lettek sztárok. Ilyen például ozzy osbourne aki szerintem homoszexuális és pont ezért szeretik a tinilányok, mert jó b*zisan néz ki. De talán egy nap örökre eltűnik a rock és matad az ami Kííráááály : A DUBSTEP!!!!"
szerintem, te magad is tudod, drága Petrám, hogy ez nem igaz amit írtál. nem lennél jó író. nem hiteles, és lesüt róla, hogy te sem így gondolod.
Én nem vagyok rocker és nem is akarok az lenni (pedig izlésem alapján lehetnék) , de a lmfao-t nem szeretem, meg a stílusuk is elég gagyi nekem. A kérdés szerintem is kamu és még csak nem is a legjobb :)
18/f
Pff ez már meg is mutatja, hogy a kérdező egy tudatlan kis 12 éves, akit sodor a divatzene, mert az osztálytársai is azt hallgatják.
Amúgy meg nem is állok le veled veszekedni, kedves Petra, amennyire tudatlan és egy kis hülye vagy magyarázkodni sem érdemes. Menj és hallgasd a kis dubsteped :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!