Nem túl brutális rock/metál stb zenekarok? :D
Nagyon szeretem azokat a zenekarokat akik dallamos zenét csinálnak nem túl sok hörgéssel.
Nagyon szeretem pl: Edguy, Avantasia, Tűzmadár, Depresszió, Metallica, Bullet For my Valentine, A7X, Skindred, Green Day stb .
Tudtok még ilyesmi zenekarokat?:)
A Linkin Parknak a "Hybrid Theory" és a "Meteora" albuma ilyen (szóval dallamos és nem túl sok hörgés van benne). Meg még a "Minutes to Midnight" albumukról a "No More Sorrow" és a "Given Up" számok.
http://www.youtube.com/watch?v=bb81tWJ72Pc <- ez a legzúzósabb számuk, de nincs rajta egy albumon sem, de a MtM-re szerintem igazán rátehették volna.
Mondjuk nekem az összes számuk tetszik (tehát A Thousand Suns és a Living Things albumok is, de ezeken inkább az elektronika van előtérben).
Helloween, Gamma Ray, Iron Maiden, Hammerfall, Nightwish, Manowar meg ezernyi más, amik nagyon jók.
Sok sikert a kereséshez!
Korpiklaani, Ensiferum pár dala, az újabb Children Of Bodom dalok, a Therion-nak is van egy-két lágyabb száma, illetve a magyar (!) Wisdom is elég jó.
köszönöm a válaszokat .!:)
Amiket írtatok ismerem, de azért köszönöm :)
Külföldi:Motörhead,AC/DC,Iron Maiden,Nirvana,Ramones
Magyar:Road,Akela,Moby Dick,Bloody Roots,R
és még kihagytam a guns n roses,korn
Ossian,Pokolgép,Kalapács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!