A one direction tényleg rockegyüttes?
Figyelt kérdés
Hát, nem tűnik annak , de még poprock-nak sem, sőt.....
Lehet én vagyok hülye de a csajok azt mondják hogy az rock.
2012. nov. 28. 18:38
41/55 anonim válasza:
Ne reagáljatok, ne válaszoljatok már neki!:D Még mindig csak szórakozik : / :)
42/55 anonim válasza:
Márhogy Petra, meg még van egy csomó másik felhasználóneve!!
:D Én már csak mosolygok rajta:)
43/55 anonim válasza:
Hol élek ?
Répcelakon
És én ezeket kalyakra momojan gondolom
45/55 anonim válasza:
úgyis érted mit akarok mondani. A one directionnek pedig van köze a rockhoz és Miley Cyrusnak is. De halgatok punkzenét is ezé is imádom Avril Lavigne-t mert ő a legnaobb punk a világon.
46/55 anonim válasza:
Mellesleg ezek szerintem rockzenék (méghha nem is szintiszta rock van benne bőven) :
Avril Lavigne, LMFAO, Pink, One Direction ,Miley Cyrus
47/55 anonim válasza:
Petra, amíg One Directiont meg LMFAO-t s Avrilt hallgatsz, addig ne szólj bele a rock témájú kérdésekbe, sõt a zene témájú dolgokba se mert te nem zenét hallgatsz, hanem zenét imitálò divatszarok amik rossz hatással vannak rád hasonló divatmajmokra, és röhögtetik magukat az interneten mint te.
48/55 anonim válasza:
Amúgy szerinted pl. az LMFAO-ba mi a rock? Azonkívül, hogy benne van a rock szó?
50/55 anonim válasza:
vagyok rockot játszanak vagy metált eztet nem tudom pontosan de naon királya one direction.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!