A one direction tényleg rockegyüttes?
Hát, nem tűnik annak , de még poprock-nak sem, sőt.....
Lehet én vagyok hülye de a csajok azt mondják hogy az rock.
Tényleg. Hülye vagyok, félreolvastam az együttes nevét.
Bocsánat!
No prob!! Ez e a One Republic!!:)
Hülyék a tinilányok, de itt 11. osztályban azért szerintem ez nagyon gáz :/
Azt én is tudom hogy avrilnak több köze van a rockhoz, de én nem tudom őt sokra tartani, eléggé unszimpatikus számomra.
Lehet ki kell, hogy ábrándítsalak, pedig ez poprock. A hangszerelése teljesen a rock, de nagyon sok populáris eleme van egy-egy számukban..
Én mondjuk nem szeretem a rockot sem, szerintem az is túl lightos, én inkább a metálnak a túlsó végét szeretem hallgatni.
Például ilyet (vigyázat, hörgős részek):
Hiába mutatod meg nekik, úgysem fogják elhinni. És hát igen, egy csomó velem egyidős tini lány meghallgat két zenét Avriltől, One Direction a kedvence s azt híreszteli magáról hogy rocker, s a barátnői áradoznak, hogy milyen menő csaj van köztük. Tudom én :D
S én Guns n Roses-t, AC/DC-t, Bon Jovi-t, Beatles-t, Rolling Stons-t ... stb hallgatok s eszembe sem jutna, hogy rockernek nevezzem magam.
Ez van, majd később talán belátják azt, hogy mennyi hülyeséget mondtak 13 évesen.
11.-esek és azt hiszik a one directionra, hogy rock? Na, ez már durva. Szóval olyan 17 éves korosztály... Ezek hol nőttek fel? Azt hittem, fiatalabbak nálam (közben meg én vagyok fiatalabb 1 évvel), és azt gondoltam, hogy ilyen 10-12 éves iq fighterek mondogatnak ilyen hülyeséget. A vandájreksön és a rock között ég és föld a különbség.
Tényleg mutasd meg nekik ezeket a válaszokat, talán hatna rájuk. De nem biztos, ha ilyen "egyik fülön be másikon ki"-lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!