A one direction tényleg rockegyüttes?
Figyelt kérdés
Hát, nem tűnik annak , de még poprock-nak sem, sőt.....
Lehet én vagyok hülye de a csajok azt mondják hogy az rock.
2012. nov. 28. 18:38
21/55 anonim válasza:
Nem lehet amúgy, hogy csak szívatnak, Kérdező? :S :D :) :) Mert ha teljesen komolyan gondolják, akkor gratulálok Nekik!:D
22/55 A kérdező kommentje:
Ha csak szívatnának arra már rájöttem volna, de ezeknek a plázacicáknak viselkedéséből már rá lehet jönni, hogy az IQ szintjük nem sokkal haladja meg a majmokét, én meg nem is szívesen beszélek velük (pedig én se vagyok egy nagy ész), mert utálom a stílusukat, csak nyávogni tudnak semmi mást... Három ilyen lányt megbuktattak 9.-ben, kettőt meg 10.-ben, ők elmentek innen szerencsére, de még így is nagy az értelemhiány :) Viszont a többi lány teljesen normális, csak ők meg nem foglalkoznak ezzel.
2012. nov. 29. 20:44
23/55 A kérdező kommentje:
A szabadidejük nagy részét meg a szombathelyi savaria plazában töltik, és még büszkék is rá.... Remélem nem kell folytatnom....
2012. nov. 29. 20:56
24/55 anonim válasza:
akkkor te meg járjál igazi rock koncertre, toljad a rákendrólt, és a hülyékkel ne foglalkozzz ily egyszerű :D
25/55 anonim válasza:
Ja, nem kell folytatni, vágom!! :S :S
26/55 anonim válasza:
az tinipop. xD még a wikibe is meg van írva. attól hogy felkapnak néha egy gitárt, nem lesznek tőle rockerek >.< a Jonas Brothersnek van köze hozzá, bár nálam az még mindig elég messze van a rocktól. xD a Green Dayt is fáj rocknak hívnom mert én nyálrocknak tartom és isten ments hogy ezzel bárkit is megbántsak, tényleg, van akinek tetszik és én ezt teljesen megértem de nekem nem jön be :D
27/55 A kérdező kommentje:
az a nyálrock amit te szeretsz. gyökér b*zi :@@
2012. dec. 1. 08:00
28/55 anonim válasza:
rinaga7: A Green Day punk rock, és habár én nem igazán szeretem őket, azért kicsit b.ssza a szemem, hogy olyan dologról okoskodsz, amihez láthatóan nem értesz.:D
29/55 anonim válasza:
A Green Day, az még véletlenül is rock.
30/55 anonim válasza:
oké, sajnálom, a Green Dayről igazatok van, én csak azt mondtam hogy ÉN nem tartom annak, amivel nem azt mondtam hogy nem az. mert tudom hogy az, csak én nyálrocknak tartom, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!