A one direction tényleg rockegyüttes?
Hát, nem tűnik annak , de még poprock-nak sem, sőt.....
Lehet én vagyok hülye de a csajok azt mondják hogy az rock.
Volt már rosszabb is: a lmfao-ra is mondták :DDD
Ja meg avrilt is ..... ez esett nekem legrosszabbul mert gyűlölöm őt. Bár én is elég sok rock számot meghallgatok, és azért valljuk be a rock elég tág fogalom.... de ilyenek nem tartoznak ide mint az előbb említett előadók.
Tini lányok nagyon buták, hiába mutatod meg nekik ezt a kérdést, nem érsz vele semmit.
Hagyd őket, ne foglalkozz velük amikor hülyeségeket beszélnek (ami elég gyakori).
hát én nem akarom megvédeni avril zenéjét, de neki spec több köze van a rockhoz, mint a one directionnek, justin biebernek vagy az lmfao-nak. lásd pl: losing grip, nobody's home - oké, ezek is inkább pop/rock számok, de rá lehet erőszakolni azt, hogy rockos.
de hadd segítsek egy kicsit:
guns 'n roses
black sabbath
ac/dc
animals
the doors
rolling stones
deep purple
aztán:
foo fighters
audioslave
bon jovi
hm.. most hirtelen ennyi.. lányok, tessék válogatni:) ezek rock zenék. a 1d-nek köze nincs hozzá. tényleg.
A wikipedia első mondata: OneRepublic is an American pop rock band...
Ettől függetlenül szerintem sem rock.
21: 42 , kérlek, olvasd el mégegyszer a kérdést! :)
A One Direction az nem rock!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!