Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják sok-an a One...

Miért utálják sok-an a One Directiont?

Figyelt kérdés

Hát öhm hali. én imádom öket a zenéjüket is meg őket is igazi directioner vagyok és nem értem azokat akik utállyák....

"Csókoltatom, sweetheart! vas happenin'? (Ahogy Zayn bácsi mondaná.) Hogy tetszik lenni, kérem szépen? Tetszik kérni esetleg egy kis teát vagy süteményt, pequeña estrella? Oh, nooo, ma chéri?...." :DDDDD

Sóval naon imádom őket, ha hiszitek ha nem. Kedvec számom a one thing, ebbe a videoban naon jól néznek ki és ari ahogy integetnek a fanoknak..... Bár én is benne lehettem volna abba a videoba, de hát.... Az utálat elenük meg kiboritó, ojan szemét emberek akik b*zizzák öket....:(

2012. szept. 2. 12:09
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
inkább nem való senkinek, az ovisoknak MÉG NEM, a 12 éveseknek MÁR NEM, a 13 éven fölülieknek pedig PLÁNE NEM. ennyi.
2013. márc. 13. 15:26
 42/44 anonim ***** válasza:
0%

ASzért mert gyönyörű mind az 5 tag , főleg harry pfú de megcsináltatnám magam vele $

Féltékenyek.

2013. márc. 24. 22:27
 43/44 anonim ***** válasza:

A helyesírásod egy hatalmas b**d meg a nyelvtan tanárodnak.

Miért utáljuk? Ge*i én azt nem értem ,hogy lehet szeretni.

1.nincs hangjuk

2.a zenéik sz*rok

3.Miért?? miért vannak 5en? egy is elég lett volna , de neeem ezeknek 5-en kell lenni

4.Írásod alapján te is egy kis p*na lehetsz. Na pont ezért utáljuk mert egyre több lesz belőletek -.-

2013. ápr. 10. 20:25
 44/44 anonim válasza:

Kedves felhasználó ki ezt a kérdést megfogalmazta majd leírta . Szeretnék először egy magyar nyelvtanárt ajánlani vagy bármilyen programot ami kijavítja a helyes írásod . Másodszor szeretném megkérdezni ,hogy miért nem lehet őket nem szeretni ? Nincs megtiltva . Van aki mást szeret fogadd el . Harmadszor pedig örülj ,hogy nem mindenki tömeg ember . Milyen lenne az ha mindenki a 1D-t szeretné ? Nem lenne más együttes mert senki nem hallgatná őket .

Örülj ,hogy mindenkinek van egyénisége .

2021. jan. 6. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!