Miért utálják sok-an a One Directiont?
Hát öhm hali. én imádom öket a zenéjüket is meg őket is igazi directioner vagyok és nem értem azokat akik utállyák....
"Csókoltatom, sweetheart! vas happenin'? (Ahogy Zayn bácsi mondaná.) Hogy tetszik lenni, kérem szépen? Tetszik kérni esetleg egy kis teát vagy süteményt, pequeña estrella? Oh, nooo, ma chéri?...." :DDDDD
Sóval naon imádom őket, ha hiszitek ha nem. Kedvec számom a one thing, ebbe a videoban naon jól néznek ki és ari ahogy integetnek a fanoknak..... Bár én is benne lehettem volna abba a videoba, de hát.... Az utálat elenük meg kiboritó, ojan szemét emberek akik b*zizzák öket....:(
Szerintem kamu felhasználó de nehéz eldönteni mert a directionerek fele pont ilyn hülye
Ha a kérdés nem kamu: Nincs tehetségük. Nem ők írják a számaikat. Akkor is szeretnéd őket ha pattanásos dagadékok lennének? Vagy lenne ilyen "cuki" pofijuk és "jó" hangjuk de csövesek lennének? Ha most jelentkeznék az X-faktorba hülye lányruhákba elkornyikálnák egy semmitmondó fos számot felkarolna a média akkor engem szeretnének a tinilányok annyira? Lehet, hogy ezek a srácok igazából tök bunkók és azért csinálják ezt mert a médiakutyák ezt mondták? Ha majd 25 év fölött visszaemlékezel a gyerekkorodra szinte sírni fogsz mert ilyet bálványoztál...
És igenis kimennek a divatból. Pár hónapja Flour volt a menő minenki őt szerette de most meg alig hallani róla.
És azt ajánlom hogy halgass ízléses zenét pl. Rock, Rap esetleg pop mert az neked való
nézd!! sok buta ember van a világon! ezt biztos észrevetted mert már egy pár ilyen hozzá is szólt a kérdésedhez!ők azt hiszik hogy az a jó amit ők hallgatnak! mind a One Direciton mind Justin Bieber megosztó személyiség! én nem szeretem Justint de elismerem a munkáját és tisztelem mert azért nem akármennyi díjat szedett össze! én nem szeretem a One Direction-t de az tény hogy nem csúnyák viszonylag van hangjuk,és viccesek! de nekem nem jön be a zenéjük! de ettől függetlenül egyáltalán nem b*uzik!! :)
az utolsónak meg üzenem hogy annyira szánalmas amikor valaki a helyírásba köt bele!! nem mind1 neked hogy ír!!?? ez csak rá és a magyar tanárára tartozik! ha meg zavarja a szemed akkor ne olvasd el!!imádom azokat akik minden áron bele karnak kötni a másikba!! magaddal foglalkozz inkább, ne mások hibáival!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!