Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják sok-an a One...

Miért utálják sok-an a One Directiont?

Figyelt kérdés

Hát öhm hali. én imádom öket a zenéjüket is meg őket is igazi directioner vagyok és nem értem azokat akik utállyák....

"Csókoltatom, sweetheart! vas happenin'? (Ahogy Zayn bácsi mondaná.) Hogy tetszik lenni, kérem szépen? Tetszik kérni esetleg egy kis teát vagy süteményt, pequeña estrella? Oh, nooo, ma chéri?...." :DDDDD

Sóval naon imádom őket, ha hiszitek ha nem. Kedvec számom a one thing, ebbe a videoban naon jól néznek ki és ari ahogy integetnek a fanoknak..... Bár én is benne lehettem volna abba a videoba, de hát.... Az utálat elenük meg kiboritó, ojan szemét emberek akik b*zizzák öket....:(

2012. szept. 2. 12:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
17%
jah bocsánat, nem az utolsó hanem a 16-os! :)
2012. szept. 3. 17:40
 22/44 chrishu ***** válasza:
55%

De most komolyan!

Ez: [link]

a tinilányok szemében jobb mint

ez: [link]

???

2012. szept. 3. 18:31
 23/44 anonim ***** válasza:
30%
Utálom az 1D-t, de schwarzeneggernél biztos jobb.
2012. szept. 3. 18:54
 24/44 chrishu ***** válasza:
28%
Uccsó: Egy férfit akartam berakni úgyhogy beraktam Arnoldot. Amúgy bármelyik férfi képét berakhattam volna
2012. szept. 3. 18:57
 25/44 anonim ***** válasza:
25%
az nem biztos, hogy normális, hogy egy 12-16 évesnek (én 14 vagyok) egy 100 kilós, 35 éves izompacsirta jön be!
2012. szept. 3. 19:08
 26/44 anonim ***** válasza:
16%

akkor megismétlem ha nem fogtad fel! ha rossz ránézni a szövegére akkor ne nézd!! fogalmam sincs hány éves vagy de az biztos hogy én intelligensebb vagyok nálad mert nem p*icsázok le vad idegeneket úgyhogy nem is ismerem! és nem gondolom hogy okot adtam volna rá neked! ;)(ráadásul közlöm veled hogy jól ismerem magamat és a hibáimat és biztos vagyok benne hogy nem vagyok az :)

a 14 éves p*csa voltam

2012. szept. 3. 21:07
 27/44 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 14/L!

Lehet tiszteled és megbecsülöd Justin és a Direction munkájáz, de szinte semmit se tettek le az asztalra.

A szájukba fosták a díjakat és ennyi. Média szülött semmirekellők.

Ott van például Metallica zenekar, az első díjukat 9 év után kapták meg pedig ezerszer többet tettek le az asztalra, mint Justin meg a Direction együtt.

A Metallica-ra pedig 10 év múlva is emlékezni fognak, de Justinra és a Direction már le lesz húzva a klotyón.

Az alábbi videót ajánlom figyelmedbe, ha kicsit is értelmes vagy, akkor nem végig neveted (mint anno osztálytársaim), hanem megérted, hogy miről szól:

http://www.youtube.com/watch?v=pbscXP1UAUw

2012. szept. 3. 21:32
 28/44 anonim ***** válasza:
84%
Oké 14 éves kislány meghagylak abban a tévhitben, hogy intelligensebb vagy nálam :DD Ezeknek a munkásságán nem lehet elismerni semmit, mert még egy hajléktalan is többet elér mint ők.
2012. szept. 3. 22:14
 29/44 anonim ***** válasza:
49%
Sztem összekevertek galakivel :) énszerintem se tett az 1D semmit! Tehetsgtelenek!
2012. szept. 4. 09:56
 30/44 anonim ***** válasza:
0%

köszönöm a videót, megnéztem!és teljesen egyet értek a tartalmával! ez sajnos tényleg így van! :/ viszont én még mindig meg vagyok arról győződve hogy Justin és a One Direction is tett le az asztalra, hiszen okot adtak rá hogy rajongjanak értük! de ez az én véleményem...

Säedernek meg köszönöm hogy meghagy ebben a hitben élni! ;)

14/L

2012. szept. 4. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!