Hát öhm hali. én imádom öket a zenéjüket is meg őket is igazi directioner vagyok és nem értem azokat akik utállyák....
"Csókoltatom, sweetheart! vas happenin'? (Ahogy Zayn bácsi mondaná.) Hogy tetszik lenni, kérem szépen? Tetszik kérni esetleg egy kis teát vagy süteményt, pequeña estrella? Oh, nooo, ma chéri?...." :DDDDD
Sóval naon imádom őket, ha hiszitek ha nem. Kedvec számom a one thing, ebbe a videoban naon jól néznek ki és ari ahogy integetnek a fanoknak..... Bár én is benne lehettem volna abba a videoba, de hát.... Az utálat elenük meg kiboritó, ojan szemét emberek akik b*zizzák öket....:(
Uccsó: A média karolta föl őket ezért lettek akkora sztárok
2012. szept. 4. 17:32
32/44 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy hitben ,hanem tévhitben okoskám :D
És szerintem, ha valakit megkérdeznék 2020-ban, hogy szerinte milyen a one direction akkor értetlenül fog nézni, mer arra bőven kiszorítja őket egy másik "cicafiú"
Persze, ha addigra kimenne a divatból ez a nyálas fos, az lenne a legjobb.
2012. szept. 4. 18:25
33/44 anonim válasza:
Undorítóan néznek ki, nem férfinak. Csak a külsőjükre hagyatkoznak (Ezzel a tini korosztályt akarják meghódítani, látszólag nagy sikerrel.), másra nem. A zenéjük rossz, semmi jelentése nincs a szövegeknek, az egész arról szól, hogy valamit kornyikálnak, a többi részt meg gépek végzik. De ezzel a rajongók nem törődnek, mert jól néznek ki. Most felkapottak mert a média még tud róluk bőrt lehúzni, de nemsokára ezek is ugyan úgy el lesznek felejtve mint a többi tini idol. Csak ezt a rajongók nem képesek felfogni, mert ők "öriszerizni" fogják őket... Csak a dolog ott bukik meg, hogy előttük meg a bieber gyereket öriszerizték...
2012. szept. 4. 19:15
34/44 anonim válasza:
Ajj istenem annyira túlbonyolítjátok!!Van aki szereti őket van aki nem! Ennyi!!
2012. szept. 4. 19:22
35/44 anonim válasza:
Mért pontoztátok le az utolsót??
2012. szept. 5. 16:15
36/44 anonim válasza:
mert sz@rok és búzik
2012. szept. 15. 14:22
37/44 anonim válasza:
Különben emlékszik még valaki egyáltalán a 2000-res évek eleji tinibandákra? Mert én nem...
2012. szept. 15. 20:51
38/44 Hinamori ~Yoseob~ válasza:
mért utálják sokan? talán azért mert rondák és még a zenéjük is szar? :D 16 L
2012. okt. 7. 16:09
39/44 anonim válasza:
Figyelj én is szeretem őket, de nem kell őket rá erőltetni.Ízlések és pofonok.Neked sem mondom hogy hallgas rock-zenét és te nem fogod ezt tenni. Ezért nem kell rá erőltetni senkire az one dierction-t.
2012. dec. 31. 12:14
40/44 anonim válasza:
Azért mert irigyek rájuk...főleg a sok fiu akik bu*izzák :) és az 1D-t sosem lehet kinőni <33 :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!