Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utáljátok a Queent? :D

Miért utáljátok a Queent? :D

Figyelt kérdés

Azokhoz intézem a kérdést akik valamiért ki nem állhatnak Queent hallgatni. Én Q rajongó vagyok és sokszor tapasztalom hogy rengeteg embert irritál a zenéjük és egy csomó ismerősöm is kimenekül a szobából meg a lakásból ha Q-t hallgatok :D

Mit nem szerettek a Queen zenéjében? :)))

(az "azér er FMQ homokos volt" típusú válszokat légyszi mellőzni)

2012. aug. 13. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Én is 3 éve hallgatom, videókat nézek a youtube-n már 3 éve és kb. mindennap és Freddie személyiségében vagy a hangjában mindig találok valami újat.. hihetetlen.
2012. aug. 22. 16:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Annyira durva hogy ilyen nagy hátassal volt ez az együttes a világra és van a mai napig is. És még száz év múlva is IMÁDNI fogják!!!!
2012. aug. 23. 01:27
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
SZEPTEMBER 5-E FREDDIE MERCURY SZÜLETÉSNAPJA LESZ!!! KÉSZÜLJETEK!!
2012. aug. 23. 14:43
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem hatalmas együttes, és Freddie különleges képességű énekes volt, de elég könnyen megunható zene és már a könyökömön jönnek ki a slágereik. Valószínűleg ez az oka.
2012. szept. 11. 22:55
 15/19 A kérdező kommentje:
igen, ebben igazad van. A Kind of Magic albumot pl. Q rajongó létemre én sem csípem
2012. szept. 11. 23:14
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
3 zenét vinnék magamra lakatlan szigetre: Queen, Pink Floyd, Muse. Nekem ezek azok a zenék, amikben benne van maga az ember meg az univerzum, úgy tényleg mindenestül. Az idióta ismerősödnek, aki lezűrzavaros baromságozta a BR-t, üzenem, hogy a rapszódia műfaj ilyen:DDD FM zseni volt.
2012. nov. 5. 00:03
 17/19 A kérdező kommentje:

átadom neki :DDDD

én azért a lakatlan szigetre vinnék egy kis Daft Punkot is :)

2012. nov. 8. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"4-es, akkor mi sem megyünk egy lakatlan szigetre:)"

4-es voltam, mi baj a válaszommal? Visszaolvastam, félreérthető talán, mert nem tettem ki egy pontot. Az, hogy idegesítő a hangja, az már kérdés volt, nekem nagyon tetszik a hangja, bár azt megértem, hogy valaki azt mondja, van benne némi erőszakosság, de talán ettől lesz rock'n'roll, és nem olyan, mint amikor az AC/DC elhaló hangon énekli, hogy High Voltage. De az én válaszom alapvetően arról szólt, hogy különleges zenéjük van, és hogy szeretem őket, illetve, hogy a bátyám nem kedveli, de az az ő baja. Remélem, így már érthető. Bár én a lakatlan szigetre Bon Jovit vinnék, és főleg '80-as évek glam metalt.

2012. nov. 9. 11:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A Queent már másfél éve hallgatom és persze még azelőtt is ismertem a dalaikat, de persze csak a felkapottabbakat. És mennyi ideig hallgatok például egy Rihanna dalt?? Na. Ennyi. Kábé 1 hónap és már nem jó. De a Queen az örök kedvencem marad az tuti :D
2013. aug. 10. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!