Miért utáljátok a Queent? :D
Azokhoz intézem a kérdést akik valamiért ki nem állhatnak Queent hallgatni. Én Q rajongó vagyok és sokszor tapasztalom hogy rengeteg embert irritál a zenéjük és egy csomó ismerősöm is kimenekül a szobából meg a lakásból ha Q-t hallgatok :D
Mit nem szerettek a Queen zenéjében? :)))
(az "azér er FMQ homokos volt" típusú válszokat légyszi mellőzni)
Nem tudom jól elmagyarázni, azt hiszem a Freddie Mercury hangja irritál, kifejezetten idegesit. Mikor rákezd erre a Bicycle kezdetü nótára az a legrosszabb.
Környezetemben kivétel nélkül mindenki imádta, házibulikon szólt állandóan, én meg csak menekültem ha meghallottam. Ez számomra ilyen gigarossz zene kategória.
Meg az a kinézet is...
Tudom, hallotról vagy jót vagy semmit, de te kérdezted.
jó-jó, kinézet dehát a nyolcvanas/hetvenes évek.
Ezt mások is mondták hogy Freddie M. hangja kifejezetten irritáló, egy ismerősöm azt mondta hogy olyan "erőszakos-aggresszív stílusban énekel" hogy rossz hallgatni.
:)
"az "azér er FMQ homokos volt" típusú válszokat légyszi mellőzni"
Márpedig sokan ezért utálják. Például a bátyám. Amúgy biszex volt. Én egyébként szeretem a Queent. de a zenéjük nem átlagos, van benne valami, ami állítólag azért van, mert mercury szerette az opera stílust, és van vmi ilyesmi hangzás belekeverve, szerintem sokakat irritál.FM hangja? Az kit irritálhat??!!
3-as sztem pont a fura stílusuk miatt utálják. meg hogy FredMerc teljesen önmagát adta.
4-es, akkor mi sem megyünk egy lakatlan szigetre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!