Basszusgitár vagy gitár mellet könnyebb énekelni egy rockzenekarban?
Figyelt kérdés
és ha van ritmusgitár akkor a ritmusgitárosnak vagy a basszusgitárosnak könnyebb énekelni?2012. júl. 28. 18:46
11/15 anonim válasza:
Flea olyan pro, hogy ő még sztem énekelni is tudna a bassz mellé :)Amúgy tényleg zenei stílustól függ, mihez könnyű, és mihez kevésbé énekelni. Punkban édesmind1,mert technikailag bassz és gitár is 0, de mondjuk egy funkrock bandában, mint az RHCP, egyik mellett sem könnyű.
12/15 anonim válasza:
Hello!
Igen, én is egyetértek az előttem szólókkal, hogy nagyon sok függ attól, hogy milyen stílusról van szó.
A másik, hogy szerintem basszussal azért is nehezebb a dolog, mivel a dobbal együtt egyfajta alapot képez magának a zenének. Ha basszussal akarsz énekelni, nagyon meg kell tanulni az egész zenére figyelni, különben könnyen káoszba megy át az egész.
Ebből a szempontból szerintem könnyebb a ritmusgitár. :)
13/15 anonim válasza:
Ajánlom a Trivium nevű bandát.
14/15 anonim válasza:
Ez érdekel :D mostanság én is gondolkodom, h el kéne kezdeni, de énekelni is nagyon szeretnék, lehetőleg bandában :D
15/15 anonim válasza:
Szerintem ritmusgitár mellett könnyebb énekelni, mivel a verzében nem olyan életbevágó a ritmusozás, ott az ének a fontos, és amúgy is akkor a szólógitáros átveheti a ritmus szerepet. Míg a basszust folyamatosan nyomni kell, koncerten nincs megállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!