Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 14-20 évesek, ti milyen zenét...

14-20 évesek, ti milyen zenét szoktatok hallgatni?

Figyelt kérdés

Írjatok nekem együtteseket, énekeseket, amiket szerettek vagy olyat, amik most divatosak. Sajnos nagyon nem vagyok képben a zenével kapcsolatban. Iskolát fogok váltani, és félek, hogy nem tudok beilleszkedni, és hogy 'ciki' leszek, mert tényleg nem vagyok képben. :(

Előre is köszönöm.

2012. júl. 23. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

Én nem menőt hallgatok, hanem jót! :D

Kedvencek: Michael Jackson, Ákos, Britney Spears

Amúgy tudok még rengeteg jó előadót mondani, ha kell! :)

20/L

2012. júl. 24. 08:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Azt hallgass amit szeretsz! Én láttam már olyan gyereket, aki csak azért hallgatott egy bizonyos fajta zenét mert a környéken a legtöbb ember is azt hallgatta. Hidd csak el, nagyon gáz volt mindenki szerint :D

Amúgy én rapet hallgatok, de más műfajtól sem zárkózom el:

Dr. Dre, 2pac, Eminem, The Game, Bob Marley, Snoop Dogg, Xzibit, 50 cent, Lloyd Banks, DMX, Ice Cube, Tankcsapda, Nas, Copy Con, Essemm, DSP, Hősök, Nate Dogg, Wu Tang Clan, Linkin Park, Wiz Khalifa

2012. júl. 24. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!