20évesen Sp-t hallgatni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy buzí lettem?de nekem bejönnek a zenéi :(2012. jún. 14. 21:47
1/10 anonim válasza:
Az lettél! Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,boldogok legyünk, boldogok legyünk!
Ász
2/10 anonim válasza:
Ha bár lehet, hogy buzí lettél én mégis inkább arra gyanakszom, hogy a média és a bulvár újabb áldozata lettél... ez nem szégyen, hisz a média ez: egy betegség. Egy tudatosan épített betegség, ami megfertőzi az embereket... reklámokkal, olyan dallamokkal, amiket 2 hétig nem bírsz kiverni a fejedből... ebből persze duma lesz, a dumából meg még több fertőzött, sok fertőzöttből meg pénz. Ellentétben azonban más betegségekkel, ez igen könnyen legyőzhető: abba kell hagyni. Itt nem beszélhetünk függőségről, se nem egyéb orvosságokról. Ne hallgass több SP számot, keresd a fényt magadban, a jó ízlés forrását... ezt tanácsolom neked.
3/10 anonim válasza:
Ez nem a humor kategória! Ne itt poénkodj! ><
4/10 A kérdező kommentje:
örülök hogy mások ilyen vicces nek tartják :-(
2012. jún. 15. 10:56
5/10 anonim válasza:
Sorry Bocs, nem úgy gondoltam. Nem vagy meleg, van olyan hogy nekem is tetszik néhány klipje! Sőt az öcsémnek is és tetszik neki egy csaj! Szal ne legyél rosszul, nem vagy meleg! :)
7/10 anonim válasza:
szerintem inkább hallgass Tankcsapdát. sokat. talán kigyógyít.;) és részvtéem.
9/10 anonim válasza:
SP-t hallgatni kínos. de nemcsak 20 évesen, akármilyen korban. de ha boldoggá tesz, nyugodtan :)
10/10 anonim válasza:
Én most leszek 15 éves. SP nek nincs olyan jó hangja,de a videoklippjei nagyon jól összevannak rakva. A fotózásba tehetségesebb,mint az éneklésbe. De én szeretem a számait :) ÉS nem vagyok b*zi és ő se az!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!