Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rapperek miért nézik le...

A rapperek miért nézik le azokat aki trance zenét szoktak hallgatni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
nem csak a rapperek nézik le őket..
2012. jún. 10. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Mert nem tudják elfogadni, hogy változóak az ízlések, és nem mindenki hallgat pl. rappet. Ezt elfogadni kéne, nem pedig lenézni. Nem csak az jó zene, amit ők hallgatnak.
2012. jún. 10. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nem külső szemlélőknek kellene válaszolgatni. Amúgy én magam nem nézem le őket, csak az ilyen epilált lábú páwákat.
2012. jún. 12. 16:12
 4/9 anonim válasza:
Én trance zenét hallgatok!!!:)rappet is hallgattam,nekem ilyen változó stílusom van.Ne vegyük számba a rapperek lenézését,hanem a trancerek feltekintését.
2012. jún. 22. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
mert azt hiszik, csak az az egyfajta fasza zene létezik. én személy szerint rühellem a rapet, de nem nézem le azt, aki hallgatja. mellesleg csak a trance-et meg a rockot hallgatom meg, mást nem :D
2012. júl. 17. 18:13
 6/9 anonim válasza:
verd meg aki lenéz!
2012. aug. 8. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Trance alatt mit értesz? Mert én szeretem a goa trance-t például, imádom a drum n bass-t, de van jó rap is. Ne ugasson le senki amiatt amit szeretsz. 14/f amugy azér néznek le, mer szerintem az egyszerű trance kicsit lányos meg lájtos, de van ám homár rap is...
2012. aug. 21. 20:08
 8/9 A kérdező kommentje:
2012. aug. 22. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja :/ hát lájtosabb de orjan nilsen...... Ez jó szám amugy.
2012. aug. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!