A rapperek miért nézik le azokat aki trance zenét szoktak hallgatni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 12:23
1/9 anonim válasza:
nem csak a rapperek nézik le őket..
2/9 anonim válasza:
Mert nem tudják elfogadni, hogy változóak az ízlések, és nem mindenki hallgat pl. rappet. Ezt elfogadni kéne, nem pedig lenézni. Nem csak az jó zene, amit ők hallgatnak.
3/9 anonim válasza:
Szerintem erre nem külső szemlélőknek kellene válaszolgatni. Amúgy én magam nem nézem le őket, csak az ilyen epilált lábú páwákat.
4/9 anonim válasza:
Én trance zenét hallgatok!!!:)rappet is hallgattam,nekem ilyen változó stílusom van.Ne vegyük számba a rapperek lenézését,hanem a trancerek feltekintését.
5/9 anonim válasza:
mert azt hiszik, csak az az egyfajta fasza zene létezik. én személy szerint rühellem a rapet, de nem nézem le azt, aki hallgatja. mellesleg csak a trance-et meg a rockot hallgatom meg, mást nem :D
7/9 anonim válasza:
Trance alatt mit értesz? Mert én szeretem a goa trance-t például, imádom a drum n bass-t, de van jó rap is. Ne ugasson le senki amiatt amit szeretsz. 14/f amugy azér néznek le, mer szerintem az egyszerű trance kicsit lányos meg lájtos, de van ám homár rap is...
8/9 A kérdező kommentje:
trance alatt pl ezt:
2012. aug. 22. 16:35
9/9 anonim válasza:
Ja :/ hát lájtosabb de orjan nilsen...... Ez jó szám amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!