16-20 évesek! Ti szoktatok komolyzenét hallgatni?
Hogyne: Mussorgsky, Mozart, Bach, Wagner... Neoklasszikust is, pl Triarii. Amúgy metálos vagyok.
18F
Ó, igen, főleg Liszet, Chopin-t, ugyanis 15 éve zongorázok is… De Csajkovszkijt, Grieget, Beethovent, Mozartot, Brahms-ot is szeretem.
19/F
Persze. Nem reklámoztam soha, de jó pár éve hallgatom már például a Bartók rádiót :)
A kedvencem egyébként Csajkovszkij és Mozart:)
Őszintén nem hallgatok sok zenét
Viszont komoly DOLGOKról szoktam beszélgetni amikor alkalmam adódik rá, ugyanis a mai korombeliekkel ritka, hogy van rá alkalom. És mégis, ez az amit a legjobban szeretek. Beszélgetni, elmélkedni. Komoly dolgokról nevetségesen sokat filózni. Szabadra engedni a fantáziát. És lesz*rni, hogy a világ mit tart normálisnak. Mindent relativnak tekinteni. És képes lenni megteremteni a saját valóságomat.
Ez az amit szeretek! Igy valószinűleg a komoly zenét is szeretném, csak mondom: nem hallgatok sok zenét ! Valahogy megzavar a gondolkodásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!