Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktak még az emberek mp3...

Szoktak még az emberek mp3 lejátszót hallgatni?

Figyelt kérdés
Komolyan, mindenki telefonról hallgatja, vagy még max mp4-ről, de mp3-assal alig látok embereket, csak én lennék ilyen régimódi? :D
2011. jún. 1. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nanáá... pont most vettem egyet 2 ezer ft-ért, kártyás! :) Már utáltam hogy a telefonom headsetje törik, nem fér a zsebembe, pont akkor merül le, amikor sürgősen telefonálnom kéne stb stb. Beruháztam egy ilyen "hatalmas költségekkel járó" darabra, ruhára csíptethető, mini, alig lehet észrevenni, már most imádom! :)
2011. jún. 1. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A telefonomat telefonálásra kell használnom, és ha azon hallgatnék zenét, hamar lemerülne, így amire kell, arra nem lenne jó... Tavaly vettem egy nagyon pöpec Sony mp3 lejátszót, 18 órát bírja az akksija, 3 perc rátöltéssel plussz egy órát. Elég jó minőségű a diktafonja is, meg rádió is van benne. És szép narancssárga. :D Nem volt épp olcsó, de remélem, sokáig bírja majd. Az előző noname szintén drága lejátszóm (még menő dolog volt) vmi 5 évet bírta. Mp4 lejátszót eleve nem akartam, amire nekem kell, ez a legjobb. Néha egyhuzamban vonatozom 24 órát, vacak lenne az élet nélküle. ;)
2011. jún. 1. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam még hallgatni, pedig a telefonomom 5X annyi zene található
2011. jún. 1. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A telefonom 4 gigás én mégis az 1 gigás és 4 éves mp3 lejátszómon hallgatom a zenét. A telefon túl nagy és az érintőképernyő miatt nem tudok anélkül számot váltani hogy ne kelljen ránéznem. Az mp3-at már megszoktam. Vakon is tudnám kezelni, ráadásul nagyon jó 3D hangzása van mélyhang kiemeléssel.
2011. jún. 1. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. jún. 1. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is szoktam. Nem elvavult, mint a walkmen vagy discmen, mert itt is eleve tömörítve van rajta a zene. Ráadásul az MP3 konvertálási formátumot is elég sok helyen használják a mai napig. Ha meg már komoly kütyüre ruház az ember, az ne egy high tech telefon legyen, vagy i-phone vagy mi, hanem egy számítógép, mert az az igazán multifunkcionális, és nagy teljesítményű eszköz.

Nálam a gép az első, és inkább a telefonom legyen kicsit butább (persze így is elég jó).

Zenére meg jó az mp3.

2011. jún. 1. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Ja, és nem mindegy, hogy sima kijelzője van, vagy színes? Úgyse nézni kell.

2011. jún. 1. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!