Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 14-20 évesek, ti milyen zenét...

14-20 évesek, ti milyen zenét szoktatok hallgatni?

Figyelt kérdés

Írjatok nekem együtteseket, énekeseket, amiket szerettek vagy olyat, amik most divatosak. Sajnos nagyon nem vagyok képben a zenével kapcsolatban. Iskolát fogok váltani, és félek, hogy nem tudok beilleszkedni, és hogy 'ciki' leszek, mert tényleg nem vagyok képben. :(

Előre is köszönöm.

2012. júl. 23. 16:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
20L vagyok, ezeket szeretem: Daft punk, sander van doorn, w&w, avicii, atb, faithless, egbert, mt eden, paul kalkbrenner, moguai stb
2012. júl. 23. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
az a lényeg, hogy olyan zenét hallgass amit tényleg szeretsz, ne azért hogy másoknak megfelelj. amúgy minden második ember más választ fog adni. van aki rappet van aki rockot metált, van aki komolyzenét, van aki a mai lmfao baromságokat van aki hip-hopot van aki dup-sztyeppet meg mittudomén.
2012. júl. 23. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

17/f : Protest The Hero, Enter Shikari, Arctic Monkeys, Bloc Party, Adept, Subscribe, Alesana, Metallica, Blessthefall, RATM, Art by numbers, Periphery, Architects, Asking Alexandria, FIR, Underoath

az, h mi divatos azt nemvágom.

2012. júl. 23. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

17/L vagyok, abban nem vagyok otthon, hogy mi számít divatosnak manapság, de én leginkább az indie, alternatív rock vonalat követem.

néhány kedvencem: Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Interpol, Klaxons, Esti Kornél, Supernem, Muse, Fish!

2012. júl. 23. 20:52
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

Lyaz

Bob Marley

Flo Rida

Justin Bieber

Wiz Khalifa

Eminem

T.I.

Children of Distance

Hősök

Skrillex

Bruno Mars

Taio Cruz

Jason Derulo

Miley Cyrus

Black Eyed Peas

Selena Gomez

Akon

NeYo

Majka

David Guetta

Nicki Minaj

BLR

Curtis

Dj Blend

LMFAO

Britney Spears

Tiesto

50 Cent

Bruno Mars

2012. júl. 23. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocs Bruno Marsot kétszer írtam :D
2012. júl. 23. 21:40
 7/12 bukor ***** válasza:
100%
Bob Marley, Iron Maiden, Slipknot, Pantera, Bring Me The Horizon, Joe Satriani, Steve Vai, Eric Clapton, Deep Purple, Ramones, Toto, Rancid, Sex Pistols, Korn, Limp Bizkit, Sum41, Metallica, Offspring, Rolling Stones, Guns and Roses, KISS, Pink Floyd, Dead Kennedys, Anti Flag, Linking Park, Judas Priest, Nightwish :D na ezek még mindíg a ZENÉK!!!
2012. júl. 23. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Metallica

AC/DC

Disturbed

Powerwolf

Papa Roach

Paramore

Rise Against

Nirvana

Static-X

Wayne Static

Skillet

Sum 41

Edda

Yellow Spots

Tankcsapda

Tűzmadár

Road

Kárpátia

Slipknot

Privit

Zanzibár

Red Hot Chili Peppers

Iron Maiden

Slash

Linkin Park

Rob Zombie

Rubicon

Sabaton

Hammerfal

Helloween

Halestorm

Blink 182

Blind Guardian

Lovegun

Rammstein

Pokolgép

Stratégia

Kalapács

VelvetSeal

Ossian

Rómeó Vérzik

Ossian

Ismerős Arcok

Kiss

Scorpions

2012. júl. 23. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne a divat alapján hallgass zenét,hanem a jó ízlés alapján!

Nekem a kedvenceim a Kasabian,Franz Ferdinand,Hadouken!,White Lies,Crystal Castles,The Vaccines,Caesars,The XX,Bloc Party,Arctic Monkeys,Keane,The Gaslight Anthem,Blood Red Shoes stb.

17/F

2012. júl. 23. 23:12
 10/12 anonim ***** válasza:

J Alvarez, Angel y Khriz, Farruko, Wisin y Yandel, Daddy Yankee, J King y Maximan, Arcangel, Cosculluela, NTS, Bonús, Valete, Expeao, Dino, Robinho

Ezeket úgyse ismeri senki :) 21F

2012. júl. 24. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!