14-20 évesek, ti milyen zenét szoktatok hallgatni?
Írjatok nekem együtteseket, énekeseket, amiket szerettek vagy olyat, amik most divatosak. Sajnos nagyon nem vagyok képben a zenével kapcsolatban. Iskolát fogok váltani, és félek, hogy nem tudok beilleszkedni, és hogy 'ciki' leszek, mert tényleg nem vagyok képben. :(
Előre is köszönöm.
17/f : Protest The Hero, Enter Shikari, Arctic Monkeys, Bloc Party, Adept, Subscribe, Alesana, Metallica, Blessthefall, RATM, Art by numbers, Periphery, Architects, Asking Alexandria, FIR, Underoath
az, h mi divatos azt nemvágom.
17/L vagyok, abban nem vagyok otthon, hogy mi számít divatosnak manapság, de én leginkább az indie, alternatív rock vonalat követem.
néhány kedvencem: Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Interpol, Klaxons, Esti Kornél, Supernem, Muse, Fish!
Lyaz
Bob Marley
Flo Rida
Justin Bieber
Wiz Khalifa
Eminem
T.I.
Children of Distance
Hősök
Skrillex
Bruno Mars
Taio Cruz
Jason Derulo
Miley Cyrus
Black Eyed Peas
Selena Gomez
Akon
NeYo
Majka
David Guetta
Nicki Minaj
BLR
Curtis
Dj Blend
LMFAO
Britney Spears
Tiesto
50 Cent
Bruno Mars
Metallica
AC/DC
Disturbed
Powerwolf
Papa Roach
Paramore
Rise Against
Nirvana
Static-X
Wayne Static
Skillet
Sum 41
Edda
Yellow Spots
Tankcsapda
Tűzmadár
Road
Kárpátia
Slipknot
Privit
Zanzibár
Red Hot Chili Peppers
Iron Maiden
Slash
Linkin Park
Rob Zombie
Rubicon
Sabaton
Hammerfal
Helloween
Halestorm
Blink 182
Blind Guardian
Lovegun
Rammstein
Pokolgép
Stratégia
Kalapács
VelvetSeal
Ossian
Rómeó Vérzik
Ossian
Ismerős Arcok
Kiss
Scorpions
Ne a divat alapján hallgass zenét,hanem a jó ízlés alapján!
Nekem a kedvenceim a Kasabian,Franz Ferdinand,Hadouken!,White Lies,Crystal Castles,The Vaccines,Caesars,The XX,Bloc Party,Arctic Monkeys,Keane,The Gaslight Anthem,Blood Red Shoes stb.
17/F
J Alvarez, Angel y Khriz, Farruko, Wisin y Yandel, Daddy Yankee, J King y Maximan, Arcangel, Cosculluela, NTS, Bonús, Valete, Expeao, Dino, Robinho
Ezeket úgyse ismeri senki :) 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!