Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan, aki szereti a...

Van olyan, aki szereti a Rammsteint annak ellenére, hogy nem rocker?

Figyelt kérdés

Újabban nagyon megszerettem az együttest, olyannyira, hogy már az összes stúdióalbumuk megvan. Pedig egyébként nem vagyok rocker. Szeretem ezt a műfajt, de válogatós vagyok, és még egy rockzenekarért sem voltam így oda:) Egyrészt hihetetlen dalszövegeik vannak, másrészt szinte minden számuk hatalmas (ez nem sok együttesről mondható el). Ezenkívül hihetetlen, hogy milyen nagyszabású show-kkal rukkolnak elő minden koncerten, és ez mégsem megy a zene rovására. De amit a legjobban bírok, az a polgárpukkasztó viselkedésük:) A legtöbb ember hülyének, betegnek, abnormálisnak titulálja őket, csak mert leragadnak olyan dolgokon, mint a Pussy, a Büch dich vagy a Mein Teil című szám, és emögött nem veszik észre a valódi tartalmat, ami pedig minden számukban ott rejlik. Szóval hihetetlen a banda:D

19/L

2012. jún. 16. 22:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A legjobban azt szeretem bennük, hogy amikor már azt hinnéd, hogy nem tudnak botrányosabb dologgal előrukkolni, ismét szemen köpik a médiát valami újjal:D Csak sajnos pont azok nem néznek bele abba a bizonyos görbetükörbe, akiknek kellene:S
2012. jún. 17. 23:23
 22/31 anonim ***** válasza:
hát a Pussy-nál például én is dobtam egy hátast :D
2012. jún. 17. 23:58
 23/31 A kérdező kommentje:
Persze, de a dal mondanivalója a Pussy-nál is megvan, a klip meg provokáció, és be is jött nekik:) Szép kis felháborodást keltett:D Először amúgy én is meglepődtem,már csak azért is, hogy ilyet bevállalnak:D de aztán feltűnt, hogy a klipben a testek valahogy nem passzolnak a megszokott látványhoz. Aztán ki is derült, hogy valójában nem ők közösültek a lányokkal.
2012. jún. 18. 01:21
 24/31 anonim ***** válasza:
pedig elsőre én is elhittem hogy azok ők :D simán kinézném belőlük
2012. jún. 18. 17:01
 25/31 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 18. 17:37
 26/31 Mrs. Szánsájn ***** válasza:

Én "metálos" vagyok, és szeretem a Rammsteint.

De van egy ismerősöm aki imádja az Amour-t és a Bück dich-et, emellett Sp és Mr.Busta rajongó...Szóval van olyan :DD

2012. jún. 19. 21:05
 27/31 A kérdező kommentje:
SBM számait én is nagyon imádom:) Én amúgy alter beállítottságú vagyok, de rengeteg fajta zenét meghallgatok. De a rock és a metál azért mindig előkelő helyet fognak elfoglalni a palettán:D
2012. jún. 19. 22:34
 28/31 anonim ***** válasza:

[link]

Csak hogy művelődj :D

2012. júl. 6. 12:01
 29/31 A kérdező kommentje:
hehe:) Soha nem leszek igazi "metál alany". Megnéztem az oldalt, de az olyanok , mint a Black Sabbath, Judas Priest. Motorhead (szóval a naagy rock/metal együttesek) soha nem lesznek a kedvenceim. Pedig ismerem őket, mivel anno gitároztam, és ilyen zenéken szocializálódtam akkoriban:) Bááár... igaz, most mostanában egyre több (főként indusztriális) metált hallgatok. Egyrészt nagyon passzol az aktuális lelkiállapotomhoz, másrészt a fene se tudja. Megint változok, pedig azt hittem, 20 éves koromra már lesz egy nagyjából állandósult stílusom zeneileg is:) Újabban szinte csak olyanokat hallgatok, mint Rammstein, Oomph, Manson, Eisbrecher, Megaherz, Emigrate, Pain, Skold stb. De azért néha szükségem van egy kis alterra is, úgy mint Quimby, Kesh, Kasabian, Arcade Fire stb. Szóval a stílusom újfent a "nem meghatározható":)
2012. júl. 6. 15:50
 30/31 anonim válasza:

Én sem vagyok rocker egyáltalán, olyan ruhába öltözöm, ami a kezembe akad, nem festem magam, összesen vagy egy Ramm-pólóm, és ennyi. És nyugodtan lehet "pózernek" nevezni, mások egyenesen megmondják, hogy "ez nem is te vagy", meg hogy "ez elmúlik majd".

Hát nem nagyon hiszem hogy elmúlik... de elkanyarodtam :) Szóval más metálbandákat nem nagyon hallgatok, max a Rammsteinen kívül Oomph!-ot, ők is nagy kedvencek, néha Emigrate-et és ritkán Combichrist-ot. És a rock nálam egyáltalán nincs a kedvenceknél, sőt, olyanokat hallgatok még az industial mellett, mint Adam Lambert, Bruno Mars, Paramore... na jó, tényleg kicsit defektes vagyok, de nem tehetek róla :)Ha egyszer ezt szeretetem. ÉS hát a Rammsteinből Doom csak hozzáad az imádathoz ;)

L/15

2012. júl. 14. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!